Ferie, dag 10 (siste)

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å er dessverre siste feriedagen her nord snart over, og i morgen setter vi snuten mot Bergen igjen. Jeg hører rykter om fint og varmt vær sørpå, så det lover jo godt. Ikke at vi får oppleve så mye av det norske sommerværet da, siden vi reiser til Kroatia og Dubrovnik på lørdag, ha ha. Tiden her nord har vært så fin, og jeg føler meg så heldig som har fått lov å vokse opp her. I dag har vi spist hotellfrokost i Svolvær, sløvet i hotellsengen noen timer, besøkt den megafine kaféen Hjerterommet og kjørt hjem i regnværet.

Nå tar jeg meg en liten bloggpause for å kunne nyte ferien i Kroatia skikkelig, men jeg gleder meg veldig til å dele den reisen med dere også! Jeg kommer helt sikkert til å poste noen bilder på Instagram, så følg meg gjerne der: @carolinesverden. God sommer!

Til kvelds ble det kakao laget av disse pinnene, det er så utrolig godt!

21 kommentarer om “Ferie, dag 10 (siste)

  1. Jeg håper på ingen måte du tar deg nær av dette spørsmålet, men spør ettersom jeg lurer litt. Jeg ser jo at du har et prosjekt med å gå ned i vekt. Allikevel virker det som du slipper opp på det ene og andre når du er på ferie. Enten drikker du iskaffe, spiser kake, bestiller restaurantmat – følger samme spising som normalvektige. Det virker liksom ikke som at du bryr deg om kostholdet når du har ferie. Jeg sier ikke at man skal være streng mot seg selv, men jeg lurer på hvor den balansegangen ble av? Når en som overvektig skal ned i vekt så vil jeg personlig si at det ikke finnes noe skille på hverdag og ferie. Håper som sagt ikke du tar dette opp på en vond måte, for det er ikke min intensjon å såre deg. Kanskje kan du skrive et oppklarende innlegg? Jeg er sikker på at det finnes en eller annen fornuft oppi det hele ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.