Store jenter kan også være fine (del 2)

[su_dropcap style=»simple»]K[/su_dropcap]anskje noen av dere husker blogginnlegget mitt «Store jenter kan også være fine»? Det er nå tre år siden jeg skrev det innlegget, og jeg husker jeg var så utrolig nervøs når jeg hadde postet det. Egentlig, for å være ærlig, så er jeg nervøs nå også. Jeg er ikke spesielt glad i å være foran kameraet eller å være midtpunkt. Men jeg synes det er viktig å være glad i seg selv, uansett hvilken kropp man har. Store jenter er like fin som slanke jenter. Alle jenter er like pene, på hver sin unike måte. Og selvom jeg prøver å gå ned i vekt for helsen sin skyld, så er det fullt lovlig å være fornøyd med seg selv på veien. Det er også litt morsomt å se hvordan plus size klær ser ut på oss som faktisk bruker plus size størrelser. Jeg synes at de modellene som blir brukt til plus size ikke er spesielt store i det hele tatt, og det er egentlig litt trist.

Forresten, sjekk ut disse innleggene også:

Bildene er tatt av søsteren min, Benedikte.

Her er en kjole fra H&M (dere kan finne den her), og den finnes i grønn, grå og sort. Jeg har på meg størrelse M (og jeg er ca. 167 cm høy).

Denne kjolen er fra ASOS.com. Modellen bruker størrelse 18 og jeg bruker størrelse 20 (amerikansk størrelse). Du finner kjolen her.

Denne kjolen er fra ASOS.com. Modellen bruker størrelse 18 og jeg bruker størrelse 20 (amerikansk størrelse). Du finner kjolen her.

Denne kjolen er fra ASOS.com. Modellen bruker størrelse 18 og jeg bruker størrelse 20 (amerikansk størrelse). Du finner kjolen her.

Denne kjolen er fra ASOS.com. Modellen bruker størrelse 18 og jeg bruker størrelse 20 (amerikansk størrelse). Du finner kjolen her.

Kjole jeg har fått hos søsteren min, skal brukes mye i årets sommervarme.

 

28 kommentarer om “Store jenter kan også være fine (del 2)

  1. Nå må jeg jo bare kommentere ! Det her var en råbra ide! Og jeg må si at du var nydelig i alle kjolene. Likte spesielt den med masse blomster! Du er litt sånn kjolejente! Altså at du kler d! Kos deg videre i ferien og sees i morgen <3

  2. Utrolig god ide og du kledde alle antrekkene veldig godt (og gjerne bedre enn modellene også fordi du har mer utstråling og sjarm og ser mer gjennomkoselig ut). Du er et så fint menneske, kos deg i ferien og jeg er helt enig i at alle jenter er pene slik de er på sin egen måte og at det er dumt at modeller som brukes som plus-size modeller ikke er spesielt store i det hele tatt som du sier. Klem og ha en fortsatt fin dag =D

  3. Likte spesielt godt de kjolene med farger og mønster! De som sier at formfulle burde gå i sort kan ta seg en bolle ;)

  4. Synes du ser helt fortryllende vakker ut i kjolene, Caroline. Jeg er selv overvektig, og er helt enig med deg at alle jenter er fine uansett hvordan dem ser ut. Det er tross alt det indre som teller. Dessverre er folk opptatt av det ytre for det er det vi ser og ergo dømmer vi etter det også.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.