Status: Onsdag, 9. juni 2015

10. juni 2015
 • Jeg er reisesyk som fy, og det hjalp ikke akkurat når jeg nettopp kjøpte den nyeste utgaven av magasinet Reiselyst. Det er første gang jeg kjøper det magasinet, og tror du ikke de har Island som tema!? Jeg savner Island noe så innmari. Bra magasin, forresten!
 • Treningen går bra for tiden, og det er deilig. Har hatt noen dager i det siste der jeg har fått noen skikkelige svimmelkuler, og ikke har kunnet trene, men alt i alt har jeg vært heldig i det siste. Det er så deilig når man er frisk nok til å kunne trene (det hadde du aldri hørt meg si for 1,5 år siden).
 • Jeg ble bare så utrolig giret når jeg fikk til en utrolig digg oppskrift på mandag, kikertgryte med søtpotet og kokos. Må være noe av det beste jeg har laget, så utrolig godt!
 • Opp igjennom årene har jeg besøkt veldig mange byer og plasser i Norge, og jeg må si at jeg elsker dette vakre landet vårt. Derfor har jeg lyst til å lage småguider til norske steder og byer. I den anledning blir jeg superglad om akkurat du vil bidra med dine favoritter fra din by eller ditt hjemsted. Hva er verdt å få med seg av attraksjoner, butikker, spisesteder etc.?
 • Er det noe jeg er engasjert i for tiden så er det diskusjonen om mettet fett. Jeg blir bare så oppgitt over at folk enda tror at mettet fett er den store synderen… Vil anbefale alle å lese boken «Matrevolusjonen» av Andreas Eenfeldt og bloggen til Pål Jåbekk. Begge er fulle av gode kilder til studier som beviser at mettet fett ikke er farlig, men at det er sukkeret som vi bør kutte.
 • Jeg har kjøpt meg sorte Birkenstock-sandaler, og jeg digger dem. Hurra, endelig noe som jeg faktisk liker og som er moteriktig samtidig! Haha, det er ikke ofte.
 • Veldig mange som jeg kjenner skal på festivaler i sommer, og jeg misunner dere! Men noen ganger må man prioritere pengene sine på andre ting, som ferie. Skal bli godt med ferie da! Har store planer om å være litt turist på eget hjemsted i sommer.
 • Det å være uten sukker er faktisk blitt latterlig enkelt, hvem skulle tro det? Jeg merker det skikkelig godt på magen blant annet. Om jeg spiser sukker, produkter med fint mel eller noen typer sukkererstatninger får jeg skikkelig mageknip.
 • Jeg finner ikke roen til å lese for tiden, og det er synd. Håper jeg finner den i sommer.
 • Her i Bergen er det kaldt og vått for tiden, og det skal visst være den kaldeste og verste våren og før-sommeren på lenge eller noe. Jeg er likevel i godt humør, så skål for det!
 • Drømmen min nå for tiden er at jeg en dag kan gi ut min egen kokebok. Jeg savner en kokebok med sunne, enkle oppskrifter som også fungerer fint for oss som vil ned i vekt. Og som ikke inneholder sukker, mel eller mye raske karbohydrater. Kanskje jeg må lage den selv?
 • Jeg ser peoner overalt på både blogger og Instagram for tiden, og nå må jeg skaffe meg noen selv!

Foto: Michael Haslim.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • RuthSofie

  Jeg og vil reise! Snakker om å reise til Barcelona i høst.
  Oppskriften så veldig godt ut. Må teste den neste gang Kenneth er på jobb, tror det var litt for mye “skummelt” i den for han :P
  Har gjerne noen Bergen-tips til deg, men vi snakkes jo om ikke så lenge ;)
  Birkenstock-sandaler er fantastisk. Har er par jeg bruker på jobb, men skulle hatt et hjemme og.
  Så klar for sol og varme nå! Håper den dukker opp snart :)

  10. juni 2015 at 5:58 pm Reply
  • Caroline

   Gleder meg til fredag :D

   10. juni 2015 at 7:15 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.