Ferie, dag 7

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]å dag syv av ferien tok vi livet med ro. Vi kjørte familiekatten til kattepensjonat, siden familien min skal på ferie. Deretter gikk vi rundt i byen, tok oss en softis og så på NRK sin sommerbåt som forlot Harstad havn. Senere spiste vi middag med min søster og hennes mann, og tok en tur for å se midnattsolen. Det var fantastisk flott!

 

2 kommentarer om “Ferie, dag 7

  1. Jeg bommer virkelig hver gang jeg slår opp Harstad på Norgeskartet. Tror alltid av en eller annen grunn, at det ligger sør for Bodø! Blir like sjokkert hver gang!
    Ser ut som dere har en kjempefin tur, mange fine bilder fra innleggene dine. Nord-Norge er kjempefint! Kos dere masse!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.