Ferie, dag 6

28. juni 2015

[su_dropcap style=”simple”]D[/su_dropcap]et har vært en ganske unik dag her i nord, tross regn og kulde. Jeg, Jørgen, pappa, mine to søstre, broren min og svigerbroren min dro på båttur rett utenfor Harstad. Der ble det litt fisk, men når vi skulle hjem kom det et mer spennende besøk. Vi trodde først det var niser, men det var faktisk delfiner! Jeg har aldri sett delfiner her i nord før, det var helt rått. Delfinene var av rasen Kvitnos, og de fulgte etter båten i en halv time samtidig som de hoppet rundt og viste seg frem. For noen dyr altså!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • MarteMarte

  Åh, delfiner! Det er drømmen det! Har så lyst å se en gang:)

  1. juli 2015 at 8:33 am Reply
  • Caroline

   Var så utrolig kult og tilfeldig hehe

   1. juli 2015 at 3:03 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.