Ferie, dag 5

[su_dropcap style=»simple»]V[/su_dropcap]i har allerede kommet til dag fem av ferien vår her i nord, og været har enda ikke blitt noe særlig bedre. Jeg krysser enda fingrene for at vi får et glimt av midnattsolen før vi drar, det hadde vært utrolig gøy. I dag har vi sett på sommerbåten til NRK som skal ha sending fra Harstad i kveld, og vi har laget mat. Mamma har laget Kvæfjordkake, en kake fra her jeg bor, som faktisk også er Norges nasjonalkake!

Masse liv i Harstad i dag.

Vi prøvde en ny kafé som akkurat har startet opp i Harstad; Café Chocolat. Det ble gulrotsuppe med ingefær på oss. Vi ble dessverre ikke veldig imponert av hverken suppen eller kaféen, men liker at de satser på økologiske varer.

Pappa fikset indrefilet av svin.

TV på sitt beste, sommerbåten til NRK (minutt for minutt). Vanskelig å legge seg da.

Benedikte, min søster.

4 kommentarer om “Ferie, dag 5

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.