Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ferie, dag 4

26. juni 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]er i Nord er det veldig kaldt, type jakke og skjerf. Men jeg kan vel ikke klage, når jeg har det så fint ellers. I dag har jeg og min kjære vært på en plass som heter Trondenes i Harstad. Der var vi i Trondenes kirke og gikk noe som kalles «Stien langs sjøen». Etterpå dro vi til Røkenes Gård og så oss litt om, og senere var vi ute med gode venner og spiste middag på Bark.

Trondenes kirke er en veldig gammel kirke fra 1400-tallet. Jeg synes alltid det er spesielt fint å være i kirker, og å føle på stemningen der inne. Dessuten er det mye bra håndarbeid i slike kirker, og ikke minst var det mye fint å se på utenfor kirken.

«Stien langs sjøen» er verdt en tur.

Røkenes Gård er en vakker går som ligger litt utenfor Harstad. Her er det hver sommer åpent med kafé og middagsbuffet.

Vi spiste middag på resturanten Bark (adresse: Rikard Kaarbøsgate 6) sammen med to veldig gode vennepar; Hilde-Lise, Ethem, Lene og Ken. Var fantastisk koselig. Etterpå tok vi oss en gåtur i byen.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • ida

  Ser ut som dere koser dere til tross for litt lave temperaturer! Det var utrolig fint der kirka lå! God helg :)

  27. juni 2015 at 9:53 am Reply
  • Caroline

   Vi koser oss veldig, hehe.

   27. juni 2015 at 10:16 am Reply
 • IM

  Åå, jeg elsker disse «feel good»-quotenes om henger rundt omkring. Har sett de på bilder du har lagt ut tidligere også! Så hyggelig :D

  28. juni 2015 at 2:01 pm Reply
  • Caroline

   Ja, man blir med en gang i bedre humør hehe.

   28. juni 2015 at 4:05 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.