Ferie, dag 1

[su_dropcap style=»simple»]V[/su_dropcap]i har ankommet Harstad og hjemplassen min Borkenes. Her har vi det veldig flott, og i dag har jeg fått tatt mange bilder. Plutselig tittet solen frem også, og det ble t-skjortevær! Vi har både spist solboller og gått i skogen. Er dere klar for bildedryss?

Min yngste lillesøster Benedikte øvelseskjører med Jørgen.

Generalhagen i Harstad.

Verdens beste Benedikte!

Meg og Jørgen, love is in the air!

Harstads «Hele Norge Baker» deltaker Camilla Johansen har startet eget bakeri, «Bakerinnen». Der fant vi mange fristelser, selvom det dessverre ikke svarte helt til forventningene på servicen. Bakeriet var stappfullt av folk, så det er tydelig at folk trives i det fine lokalet. Adresse: Storgata 17.

En av de fineste butikkene i Harstad, «Lykke & Lukas», har verdens beste smoothie. Den har smak av eple, hylleblomst og mynte. Prøv den om du er i Harstad! Adresse: Storgata 9.

Favorittkaféen min i Harstad er «De 4 Roser», og de har knallgod burger. Nam. Adresse: Torvet 7.

Dagen i Harstad ble fin!

Fine foreldre med mini-bål.

Benedikte og Jørgen spilte litt fotball før jeg og Jørgen tok oss en fjell/skogstur. Vi gikk faktisk 1 mil, det er ganske mye til meg å være når det kommer til oppoverbakker. Men det var så fint, bare se!

 

4 kommentarer om “Ferie, dag 1

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.