Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Vår i Bergen

15. mai 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei alle dere fine lesere! Jeg er så glad for hver og en av dere, håper dere vet det. Når dere sender meg e-post, legger igjen kommentarer og skriver fine ting på Instagram til meg så blir jeg skikkelig rørt. Så det betyr mye, tusen takk.

Jeg og min kjære kom akkurat hjem fra en kveld med venner og quiz på Café Opera her i Bergen. Det har nesten blitt litt fast rutine å ta seg en tur dit på fredagskvelder i blant, og tror dere ikke laget vårt vant i kveld!? Jeg synes det er ganske så stort, for å være ærlig. Det er mange påmeldte lag, og vi var kun fire stykker, så jeg er stolt av oss (heia Silje, Jørgen og Renate). Så nå har vi noen gratis måltider på Café Opera i vente, herlig.

Våren her i Bergen er så fin! Når det regner lukter det sommer, og når det er sol blir man bare lykkelig tvers igjennom. Alt står i blomst og det yrer av liv i alle byens kriker og kroker. Jeg har vært litt rundt i byen på fine dager, og elsker det. Ellers har jeg vært veldig opptatt denne uken med prosjektet mitt, og jeg kan med glede si at jeg er i rute! Men det er ikke lett, jeg er sliten. Mer om det siden, jeg må klare dette!

Café Opera, kanskje med Bergens beste fredagsquiz? Topp stemning!

Ny genser som jeg faktisk fant på H&M sin herreavdeling, haha. Jeg bare E-L-S-K-E-R den!

Vi har oppdaget en skikkelig herlig resturant som ligger på Sotra, på Sartor Senter. Den heter Skikkelig Mat og serverer kortreist og økologisk mat. Jeg kan love dere at denne burgeren var saftig og god!

Bergen liker å vise seg frem.

Bondens Marked i Bergen er et høydepunkt for meg. Annen hver lørdag stiller lokalbøndene opp med salgsboder på Fisketorget, og der kan du finne alt fra herlig ost til syltetøy. Slikt synes jeg det er viktig å støtte. Visste du forresten at det er Bondens Marked i hele landet? Sjekk hjemmesidene deres, kanskje du også har mulighet til å gå på et marked i nærheten av der du bor?

Her en dag var vi innom Bergenhus festning. Ganske imponerende hva man finner der!

Bastant på bryggen har byens beste brownie. Så vet dere det.

Kafé Spesial har byens beste veggisburger. Hjelpes, får vann i munnen av å tenke på den. Dessuten har Kafé Spesial veldig vennlige priser.

Det er så herlig å titte ut av soveromsvinduet på en morgen som dette!

Og til slutt et bilde av et fint akvarium jeg gikk forbi her om dagen. God helg!

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Julianne

  Fikk lyst til å besøke Bergen igjen, OG fikk lyst på den genseren!

  16. mai 2015 at 9:49 am Reply
  • Caroline

   Hihi, digger den genseren!

   16. mai 2015 at 12:00 pm Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Åh, så deilig med våren som har ca. ankommet! Selv om det skal bli dårlig i morgen da. Elsker også genseren din!! :D

  16. mai 2015 at 4:18 pm Reply
  • Caroline

   Ja, skikkelig kjipt med dårlig 17. mai vær!

   16. mai 2015 at 6:21 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.