Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Sunne kaker og snop til 17. mai

12. mai 2015

[su_dropcap style=»simple»]P[/su_dropcap]å 17. mai, og dagene rundt 17. mai, står fristelsene ofte i kø hva kaker og snop angår. Jeg mener at man selvfølgelig skal ha lov til å kose seg litt, men det kan noen ganger være fint med noen sunnere alternativer å ty til. Jeg er ingen baker selv, men jeg liker å prøve meg av og til på sukkerfrie kaker og snop. Det må sies at jeg sjeldent lykkes med bakeprosjektene mine, haha. Jeg er visst ment til å lage mat, ikke bake. Men det er jo utrolig moro om man lykkes da!

Når man skal bake uten sukker må man i mange tilfeller bruke varianter av Surkin. Sukrin kan man nå faktisk få kjøpt på de fleste dagligvarebutikker, men noen av variantene (som Sukrin Gold) må man kjøpe på helsekostbutikker som Sunkost og Life. Det er verdt det! På helsekosten får man også kjøpt mandelmel, kokosmel og andre typer mel som man ikke finner i dagligvarebutikken.

Jeg skal prøve meg på snickerskaken til Linda Stuhaug denne uken, gleder meg! Også gleder jeg meg masse til rømmegrøt, spekemat og slikt. Standard! Hva skal du spise på 17. mai?

Her har jeg samlet en del linker til sunne kaker og snop som man kan lage til 17. mai:

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • werothehero

  Veldig mange fine linker til gode kaker! Og så gøy å utfordre seg litt på bakefronten. Vi har ingen spesielle 17.mai tradisjoner, men jeg bakte engang en supergod ostekake av cottage chese (som da var mye sunnere enn vanlig ostekake), og den tror jeg at jeg skal bake igjen på 17.mai.

  12. mai 2015 at 8:12 pm Reply
  • Caroline

   Å, nam! Del gjerne oppskriften som det passer.

   13. mai 2015 at 9:13 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.