Prosjekter 2015

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg elsker å ha et prosjekt å arbeide mot, og kan faktisk ikke huske at jeg noen gang har gått uten ett eller annet prosjekt. Akkurat nå har jeg ett stort prosjekt gående, nemlig å få god helse og bli frisk. I et så stort prosjekt gjelder det å sette seg mange små delmål, eller små prosjekter om du vil. Blant annet mål som kan bedre søvnkvaliteten, fysikk og kosthold. Andre mål jeg har er å lese mer, lære mer og å leve bedre. Her er prosjekter jeg ønsker å prøve meg på i 2015.

 • 4 uker der jeg slår av TV, senker belysningen og ikke ser på noen skjermer minimum to timer før jeg skal legge meg.
 • 1 uke uten Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat og blogging.
 • 1 uke der jeg leser 100 sider hver dag.
 • 1 uke der jeg trener hver dag.
 • 2 uker der jeg ikke spiser kjøtt.
 • 1 uke med kun nye oppskrifter.
 • 1 uke som begynner med yoga hver dag.
 • 1 uke uten TV.
 • 4 uker uten sukker.

Har du noen prosjekter gående i ditt liv?

Foto: Jeff Sheldon.

 

21 kommentarer om “Prosjekter 2015

 1. Så mye spennende! Jeg har ikke så mange konkrete planer for øyeblikket, men fikk lyst til å lage noen nå :) Øver på å være ærligere med de rundt meg, og tørre å involvere de og takke ja til tilbud som vil være bra for meg. Det er kanskje den viktigste planen min for dette året. Sakte meg sikkkert jobbe for bedre livskvalitet. Også holder jeg på å sy kjole jeg skal bruke når ei venninne gifter seg til sommeren, det er et fint prosjekt!

  1. Det er fint med konkrete planer, synes jeg. Da er på en måte ting målbart? Synes planene dine høres fantastisk fine ut, lykke til!

 2. Prosjektet som opptar det meste av min tid nå er å bestå eksamen, med en forhåpentligvis god karakter :D

  Etter det vil det være mer fokus på skikkelig søvnkvalitet og å få bevegelse til å bli en mer naturlig del av hverdagen.

  1. Sukk, jeg er så glad jeg er ferdig med skole og eksamen, haha. Men studietiden er fin, tross alt. Masse lykke til!

 3. Åh, spennande! Eg held meg vekke fra kjøtt på ubestemt tid no, synes det fungerer fint! Har lyst til å gå tur om morgonane når det er fint vær, videoblogga og laga ein sang ferdig og legga ut på det store internett!

  1. Så bra! Det er jo så utrolig mye god mat som man kan lage uten kjøtt! Gå tur om morgenen er også veldig fint, tror jeg. Lykke til med video og låt, det blir nok kongebra! Tøft av deg!

   1. Ja!:) Vertfall når det finnes så mykje gode erstattningar i butikkane og! :D
    Det er litt skummelt med videoblogg, men eg har så lyst! så då må eg jo berre øva og prøva, hehe!

 4. Oi, den første der var en god idé. Jeg har blitt veldig flink til å legge fra meg alt av skjermer når jeg først har lagt meg, men må innrømme at jeg ofte ser på TV helt frem til den tid, så den der skal jeg også prøve meg på. Var mange av de jeg likte. Må lage meg en liten liste selv, tror jeg!

  1. Jeg hørte på podcasten «Steinaldermannen», og der snakker de mye om søvn og å slå av skjermer. Det var så mange gode argumenter for å gjøre det at jeg må nesten prøve å se om det gjør noen forskjell for meg også. Veldig spennende!

 5. Hva leser du? Hvis du leser 100 sider faglitteratur hver dag, bøyer jeg meg i støvet og lurer på om det er mulig.. synes 100 sider skjønnlitteratur er mye nok. Har selv et leseprosjekt gående, som jeg har i perioder, leser skjønnlitteratur. Det gir utrolig mye, både påfyll av energi, fokus og konsentrasjon. Det er nesten som en form for meditasjon, synes jeg, bare at man kan dele det man leser i tillegg og på den måten blir det mer sosialt og utadrettet enn meditasjon.

  Leser du det du får lyst til der og da eller leser du etter et system du har laget?

  Så at du har tittet på bloggskolen min, er glad du fant noe brukbart der!

  Ønsker deg en fin uke!

  1. 100 sider for meg er veldig mye, og tror aldri jeg hadde klart det om det var faglitteratur. Jeg skal lese skjønnlitteratur, og gjerne noe spennende. Lurer på om jeg skal gjøre det en uke i sommer, når jeg har mye tid.

   Jeg har egentlig en liste over bøker jeg vil lese, og leser dem i tur og orden. Men det dukker alltid opp en eller annen bok inni mellom, som jeg bare leser fordi jeg har lyst der og da. Spesielt etter jeg har vært på biblioteket.

   1. Så du liker biblioteket du også. Jeg er fast kunde. Leste et sted en oppfordring om å kjøpe bøker, for å gi forfatteren noe tilbake, men det hadde blitt altfor dyrt og ikke minst plasskrevende for min del. Lykke til med lesingen!

 6. Spennende prosjekter, håper du oppdaterer oss om hvordan de utarter seg :) Prosjektene mine er nok mest knytta til utdanning, å gjøre det bra på eksamenene siste året. Ellers er det vel å prøve å sette sammen fremtiden etter skolen, noe som er et puslespill i seg selv.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.