Prosjekt: Trene hver dag i en uke

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]usker dere at jeg skrev om prosjekter jeg ønsker å gjennomføre i 2015? Vel, første prosjekt skal jeg prøve på allerede neste uke; å trene hver dag. Jeg har aldri gjennomført trening syv dager på rad (faktisk åtte dager, for jeg har trent i dag og), så det kan bli en tøff utfordring. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for å klare det! Dette er planen:

  • Mandag: 40 minutter cardio (sykkel, elipse eller tredemølle).
  • Tirsdag: 10 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, knebøy og benkpress).
  • Onsdag: 30 minutter intervaller (sykkel, elipse eller tredemølle).
  • Torsdag: 40 minutter cardio (sykkel, elipse eller tredemølle).
  • Fredag: 10 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, markløft og chinup).
  • Lørdag: 30 minutter intervaller (sykkel, elipse eller tredemølle).
  • Søndag: 10 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, knebøy, benkpress og markløft)

Jeg skal også spise litt ekstra neste uke, siden jeg skal trene så mye. Dette blir spennende kjenner jeg, håper virkelig helsen tilltater det. Men det er bedre å gå en tur enn ingenting, om jeg ikke er helt frisk. Håper dere heier på meg!

Foto: Tran Quoc Duong.

 

20 kommentarer om “Prosjekt: Trene hver dag i en uke

  1. Dette tror jeg du klarer fint, selv om du kanskje må ta en lettere økt en du hadde tenkt en dag eller to. Har kjørt lignende prosjekter før og har lært at selv om jeg kanskje ikke føler meg i form så klarer jeg mer en jeg tror bare jeg kommer i gang, og sånn er det nok for de fleste :P

    Lykke til.

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.