Oppsummering: Å trene hver dag i en uke

18. mai 2015

[su_dropcap style=”simple”]U[/su_dropcap]ken som har gått har vært utfordrende, spennende og overraskende. Som dere vet startet jeg et prosjekt på mandag, et prosjekt om å trene hver dag i en uke. Jeg hadde lagt opp en plan for hver dag, når jeg skulle trene og hvordan jeg skulle trene. Det gikk ikke helt etter planen, men jeg er veldig fornøyd likevel. Jeg klarte å trene hver eneste dag i forrige uke, og om man legger til helgen før også så trente jeg faktisk ti dager på rad. Det er rekord for min del, og en stor bragd for meg.

Her er den opprinnelige treningsplanen:

 • Mandag: 40 minutter cardio (sykkel, elipse eller tredemølle).
 • Tirsdag: 10 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, knebøy og benkpress).
 • Onsdag: 30 minutter intervaller (sykkel, elipse eller tredemølle).
 • Torsdag: 40 minutter cardio (sykkel, elipse eller tredemølle).
 • Fredag: 10 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, markløft og chinup).
 • Lørdag: 30 minutter intervaller (sykkel, elipse eller tredemølle).
 • Søndag: 10 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, knebøy, benkpress og markløft).

Her er den treningen som ble gjennomført:

 • Mandag: 40 minutter på elipsemaskinen.
 • Tirsdag: 20 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, beinpress og roing).
 • Onsdag: 35 minutter intervaller på elipsemaskin.
 • Torsdag: 60 minutter på elipsemaskinen + 20 minutter på sykkel.
 • Fredag: 10 minutter på elipsemaskinen + styrke (nedtrekk, markløft, knebøy og benkpress).
 • Lørdag: 35 minutter intervaller på elipsemaskin.
 • Søndag: 20 minutter på elipsemaskinen + 10 minutter på sykkel.

Jeg vil si det gikk veldig bra, jeg! Selvfølgelig skal jeg innrømme at jeg ble sliten, spesielt når helgen kom, men jeg klarte å gjennomføre likevel. Det var også noen positive effekter av treningsuken min, og det var energi og oppstemthet. Jeg følte meg generelt overraskende energisk, glad, kreativ og klar til sinns. Og det var så deilig å føle det slikt, nesten sånn at jeg gledet meg til neste dag og trening. Nå kommer ikke det til å bli en vane at jeg trener hver dag, men jeg kommer helt klart til å fortsette med jenvlig trening, og det bør du også!

Jeg bruker aktivitetsmåleren Polar Loop og pulsbeltet H7 på hver trening, noe jeg synes er veldig motiverende. Jeg tenkte å skrive et innlegg om Polar Loop senere, om noen er interessert? Slik så dagene ut når jeg leste loggen fra Polar Loop:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

 

Foto: Joshua Earle.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Marte

  Bra jobba! :D

  18. mai 2015 at 2:22 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk!

   18. mai 2015 at 3:14 pm Reply
 • Maria

  Så flink du har vore! Nå kjente eg at eg fekk lyst til å prøva sjølv, sjølvom eg ikkje har trent på lenge! Takk for innblikket!

  18. mai 2015 at 2:30 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk! Jeg heier på deg!

   18. mai 2015 at 3:14 pm Reply
 • Carina Behrens

  Du er så FLINK og jeg blir sååå inspirert av å følge med på bloggen din!

  18. mai 2015 at 2:37 pm Reply
  • Caroline

   Aw, tusen takk!

   18. mai 2015 at 3:15 pm Reply
 • Julianne

  Nå får jeg sååå dårlig samvittighet her ;) Så utrolig flink du har vært, virkelig imponerende!

  18. mai 2015 at 7:56 pm Reply
  • Caroline

   Haha, det må du ikke få ;) Men takk!

   18. mai 2015 at 8:35 pm Reply
 • Ingvild

  sv/

  Haha, du er søt…! Men tar det som et kompliment, thank you <3

  Jooooo, kortet ditt fikk jeg (er vel en stund siden, *flaut*), og tusen, tusen takk! Så koselig. Elsker å få ting i posten! Skal skrive et brev til deg når jeg får tid.

  Klem!

  18. mai 2015 at 8:56 pm Reply
 • Amalie Sommarset Eliseussen

  Så flink du er!!

  19. mai 2015 at 8:25 am Reply
 • Renate

  Du er kjempeflink!! Stolt av deg!

  19. mai 2015 at 3:00 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   19. mai 2015 at 3:20 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.