Ønskereiser

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]e siste månedene har jeg hatt skikkelig reisefeber, og turen vår til Island hjalp ikke akkurat på. Den turen var jo helt fantastisk, og jeg kjenner at jeg har så lyst til å oppleve mer. Jeg gleder meg mye til Kroatia i sommer, og Nord-Norge! Samtidig har jeg i hodet allerede begynt å planlegge neste tur. Tror jeg må roe meg litt ned, haha. Men er det to ting jeg synes det er verdt å bruke penger på så er det skikkelig mat på gode resturanter og reise. I årene fremover vil jeg reise overalt, men det er ikke så sannsynlig at det skjer, selvfølgelig. Jeg bør være veldig fornøyd med en tur i året, egentlig. Tenk hvor heldige vi er som kan reise i det hele tatt! Jeg blir litt ydmyk av å tenke på det. Faktisk, er ikke alle dager reiser? Jeg føler det litt som en reise hver gang jeg går rundt i Bergen, Bergen er så fin. Kanskje jeg bør slutte å være så kravstor, og heller nyte de reisene man har i hverdagen? De trenger ikke være dyre, opplevelsene. Hva tenker dere? Uansett, her er mine topp 10 ønskereiser nå. Noen nye steder, noen gamle favoritter. Hva er dine?

Ønskereiser, topp 10 akkurat nå:

 1. Budapest, Ungarn.
 2. New York, USA.
 3. Paris, Frankrike.
 4. Roma, Italia.
 5. Riga, Latvia.
 6. Tokyo, Japan.
 7. New Zealand.
 8. Trondheim.
 9. Santorini, Hellas.
 10. Mexico.

Foto: Anthony DELANOIX.

 

9 kommentarer om “Ønskereiser

 1. Har litt «reisefeber» selv. Eller.. nå som det nærmer seg sommer så tror jeg man automatisk blir litt mer reiselysten, i og med at det er mer fokus på ferieturer og sånt nå. Roma står også ganske høyt oppe på lista mi for tiden. Har ikke funnet noen å reise med da, så det hadde mest sannsynlig blitt alenetur. Ellers har jeg liksom ikke tenkt over akkurat nøyaktige steder jeg vil dra. Gjerne sørover da, heheh.

 2. Har så lyst til å dra til Island, virker så eventyrlig og annerledes fra alle andre steder.

  Mener du foresten Budapest, Ungarn eller Bratislsava, Slovakia?

  Har vært i begge byene flere ganger, veldig koselige plasser.

  1. Hahaha, takk, det var en feil! Jeg vil til Budapest i Ungarn. Har vært i Bratislava, og likte det godt. Vil gjerne tilbake dit en gang :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.