Ønskeliste hos ASOS.com (store størrelser)

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er så mye fint i ASOS.com sin nettbutikk for tiden, am I right? For oss som er litt større enn gjennomsnittet er det veldig fint med butikker som også selger fine klær i store størrelser, det er dessverre alt for lite av det i norske butikker. Og jeg liker dessuten veldig godt at de har en søkefunksjon der man kan skru ned prisen til der man ønsker, og at de har fri frakt til Norge. Det betyr jo at man kan kjøpe for hele summen som er 350 kr (les mer om netthandel fra utlandet her)! Helt perfekt! Her er noen fine klær jeg har lyst på for tiden (bildene er linket til ASOS.com).

 

 

10 kommentarer om “Ønskeliste hos ASOS.com (store størrelser)

  1. Åh, likte den blå playsuiten utrolig godt! Kanskje jeg skal kjøpe en til meg selv, hmmm :p Mye fint her da, og takk for at du minnet meg på Asos og informerte om gratis frakt!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.