Innkjøp fra ASOS.com

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ar dere sett alle de fine sommerklærne som har kommet inn hos ASOS.com i det siste? Jeg har gått til innkjøp av noen fine ting som jeg bare elsker, for nå er det nemlig mange gode tilbud! Det er jo perfekt at de har så mange fine klær i store størrelser/plus size også! Jeg har kjøpt en stilig playsuite (snekkerbukse som shorts), to fargerike sommerkjoler, hårpynt, kort tights og en genser som jeg har elsket lenge (som endelig har kommet på tilbud). Husk at ASOS.com har fri frakt til Norge, og det vil si at du kan kjøpe klær for opp til 350 kr per pakke og samtidig unngå tollutgifter. Hurra! Hva synes du om klærne? Klikk på dem om du vil ha dem, du og.

 

14 kommentarer om “Innkjøp fra ASOS.com

    1. Bøker er best! Hvor kjøper du bøker? Jeg er bare så glad det finnes butikker med store klesstørrelser som er litt fine :)

      1. Helt enig i at det er supert at det finnes klesbutikker med fine klær i store størrelser og hva angår innkjøp av bøker på nettet bruker jeg i hovedsak Amazon.com siden de har best utvalg sånn jeg ser det :)

  1. Oi!!’ Der var det mye lekkert…?? Spesielt shortsen, hårspennene og den første kjolen. Bare ELSKER de glade fargene. Dette blir du knæsj i, Caroline?

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.