Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Innkjøp fra ASOS.com

23. mai 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ar dere sett alle de fine sommerklærne som har kommet inn hos ASOS.com i det siste? Jeg har gått til innkjøp av noen fine ting som jeg bare elsker, for nå er det nemlig mange gode tilbud! Det er jo perfekt at de har så mange fine klær i store størrelser/plus size også! Jeg har kjøpt en stilig playsuite (snekkerbukse som shorts), to fargerike sommerkjoler, hårpynt, kort tights og en genser som jeg har elsket lenge (som endelig har kommet på tilbud). Husk at ASOS.com har fri frakt til Norge, og det vil si at du kan kjøpe klær for opp til 350 kr per pakke og samtidig unngå tollutgifter. Hurra! Hva synes du om klærne? Klikk på dem om du vil ha dem, du og.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

14 Comments

 • tankemonolog

  Det var noen veldig fine klær der. Har ikke for vane å handle klær på nettet, om jeg handler på nettet går det mest i bøker, men takk for tipset uansett :)

  24. mai 2015 at 6:37 am Reply
  • Caroline

   Bøker er best! Hvor kjøper du bøker? Jeg er bare så glad det finnes butikker med store klesstørrelser som er litt fine :)

   24. mai 2015 at 12:24 pm Reply
   • tankemonolog

    Helt enig i at det er supert at det finnes klesbutikker med fine klær i store størrelser og hva angår innkjøp av bøker på nettet bruker jeg i hovedsak Amazon.com siden de har best utvalg sånn jeg ser det :)

    24. mai 2015 at 1:56 pm Reply
    • Caroline

     Å, skulle ønske jeg likte bedre å lese på engelsk. Må lære meg å like det.

     24. mai 2015 at 2:09 pm Reply
 • werothehero

  Åh, jeg er så glad i Asos. Finner alltid mye fint der.

  24. mai 2015 at 2:07 pm Reply
  • Caroline

   Ja, magisk!

   24. mai 2015 at 2:09 pm Reply
 • victoria

  NEST siste kjolen, den var fin den!

  24. mai 2015 at 3:54 pm Reply
  • Caroline

   Håper den blir litt fin på meg og, haha!

   24. mai 2015 at 4:06 pm Reply
 • Susanne

  Fine ting! Stas med litt nytt til sommeren. Jeg tenkte å prøve å sy litt til i sommer. En kjole og jumpsuit er første prosjekter :)

  24. mai 2015 at 6:27 pm Reply
  • Caroline

   Wow, det er rått! :)

   24. mai 2015 at 6:28 pm Reply
 • Monica M.

  Oi!!’ Der var det mye lekkert…?? Spesielt shortsen, hårspennene og den første kjolen. Bare ELSKER de glade fargene. Dette blir du knæsj i, Caroline?

  24. mai 2015 at 10:19 pm Reply
  • Caroline

   Ja, jeg elsker det jeg og! Tusen takk! <3

   25. mai 2015 at 9:29 am Reply
 • Julianne

  Den lillamønstrede kjolen var utrolig fin! Har lyst på! :)

  29. mai 2015 at 9:12 pm Reply
  • Caroline

   I know, elsker den!

   29. mai 2015 at 10:17 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.