Du och jag

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg har verdens beste kjæreste, det er ikke tvil i mitt hjerte. Vi har vært sammen over to år nå, og jeg blir mer og mer forelsket. Vi har det helt fantastisk sammen, hele tiden. Og når jeg kom over disse illustrasjonene av Puuung så er det akkurat som å se meg og Jørgen. Og så fint vi har det sammen. Elsker dere illustrasjonene like mye som meg?

Illustrasjoner: Puuung.

 

19 kommentarer om “Du och jag

  1. Ååh så fine!!! Kunne lett relatere meg til dem jeg også. Vi er heldige som har så bra gutter, Carro! ;)

  2. Utrolig herlige tegninger! Håper at jeg finner (eller i det hele tatt tørr å nærme meg) en bra fyr en dag jeg kan dele livet med, og gjenskape disse situasjonene :)

  3. De tegningene er superfine <3 Har fortsatt til gode å oppleve kjærligheten selv, men om eller når det skjer har jeg lyst til at det skal være akkurat som på disse bildene, det hadde vært brilliant! Og jeg er så glad for at du har funnet noen som gjør deg så glad for du virker så koselig og jeg unner deg det så veldig og jeg håper dere fortsetter å ha det kjempefint sammen i minst åtti år til ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.