Bursdagsselskap

[su_dropcap style=»simple»]F[/su_dropcap]ør jeg og Jørgen dro til Island hadde jeg en kveld med gode venner på bursdagsselskap. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde bursdagsselskap, så det var veldig gøy! Jeg fikk fine gaver også, følte meg så heldig. Blant annet mummikopp, masse god te og en skikkelig god kake som dere ser bilde av i toppen av innlegget her. Det er den beste kaken jeg noen gang har smakt, så tusen takk Cecilie! Dere bør prøve den dere og, oppskriften finner dere her. Vær oppmerksom på at det er en sukker- og kaloribombe, men det er lov i bursdagsselskap. Tusen hjertelig takk for kvelden Hilde, Renate, Cecilie, Benedikte, Michaela, Ruth, Silje og Jørgen. Dere er best!

 

10 kommentarer om “Bursdagsselskap

  1. Jeg har et veldig spesielt forhold til bursdager og mener de ALLTID bør feires, så det syns jeg var lurt at du gjorde ;) Det er liksom dene ene dagen i året som bare er din, og den syns jeg man skal ta litt seriøst, eller det vil si absolutt ikke seriøst :) Så veldig hyggelig ut. (Og den kaken så helt syyyykt god ut!)

      1. Nå skulle jeg ønske man kunne skrive emojis her, da skulle du fått *klapp* *klapp* *klapp*. Eller, forresten, ikke tenk som meg, bare gjør som meg når det gjelder bursdager ;)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.