Test av Adams Matkasse

19. mai 2015

// Sponset av Adams Matkasse //

[su_dropcap style=”simple”]D[/su_dropcap]enne uken er jeg så heldig at jeg får teste Adams Matkasse, nærmere sagt deres ekspresskasse. Jeg har lenge lurt på disse kassene, og synes konseptet er veldig spennende. Menyen denne uken består av utrolig mye godt, som jeg skal komme tilbake til etter jeg har testet alle middagene. Vi fikk kassen i går, og prøvde da første middag som var sei med godt tilbehør. Faktisk utrolig godt, selv for en som ikke liker fisk så godt. Gleder meg veldig til å teste videre, og fortelle dere hva jeg synes.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Julianne

  Spennende! Selv ville jeg aldri i verden gått for noe sånt, da jeg mener det fjerner en del av matgleden. Men så er jeg en av de som elsker alt som har med matlaging å gjøre. Jeg skjønner godt at den kan være kjekk for mange og det er jo et utrolig bra konsept. Jeg kjenner flere som benytter seg av disse mat-rett-på-døra-greiene og er storfornøyde. Det blir gøy å høre mer om hva du syns :)

  19. mai 2015 at 8:34 pm Reply
  • Caroline

   Tenkte litt som deg før jeg fikk kassen, men de første oppskriftene har gitt meg mye matglede faktisk. Gleder meg til å teste ut resten av uken!

   19. mai 2015 at 9:01 pm Reply
   • Julianne

    Kult! Gleder meg til å høre :)

    19. mai 2015 at 9:13 pm Reply
 • Carina Behrens

  Vi hadde hatt godt av å prøve noe sånt, da vi er så lite kreative på kjøkkenet og aldri klarer å ta slike storhandler som dere (og dermed bruker alt for mye penger på mat). Blir spennende å se hva du synes!

  20. mai 2015 at 1:59 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.