Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

27 før 27

8. mai 2015

[su_dropcap style=»simple»]T[/su_dropcap]iden flyr, det er helt sikkert. Jeg var jo nettopp 20 år og hadde hele tyveårene foran meg? Nå er jeg 26 år, og selvom det ikke er mye i den store sammenhengen så tenker jeg mer og mer på hva jeg ønsker å fylle tiden med. I den anledning har jeg satt opp 27 mål og ønsker jeg vil forsøke å oppnå før jeg er 27 år: 27 før 27. Hva er dine mål før neste bursdag?

 1. Besøke et nytt land.
 2. Dra til Nord-Norge.
 3. Gå ned 10 kg.
 4. Jogge 30 minutter sammenhengende.
 5. Bli kvitt svimmelheten.
 6. Få en fin jobb.
 7. Lese i gjennomsnitt minst en bok i måneden.
 8. Besøke Oslo.
 9. Kjøre bil i Bergen (jeg er livredd for å kjøre her).
 10. Skrive reiseguide/erfaringsinnlegg fra alle land jeg har besøkt.
 11. Utforske Bergen enda bedre, og skrive om det.
 12. Starte på min egen kokebok.
 13. Lære mer om hvordan jeg kan sminke meg bedre.
 14. Blogge bra, fordi jeg liker det (jenvlig, med kvalitet).
 15. Være så mye jeg kan med de som betyr noe for meg.
 16. Kommentere på og vise at jeg liker de bloggene jeg leser.
 17. Samle alle Disney-klassikerne.
 18. Kjøpe mer økologisk, så sant pengeboken tillater det.
 19. Spise på fem nye steder i Bergen.
 20. Være kjøttfri i fire uker.
 21. Svømme på AdO-arena.
 22. Trene 2-3 ganger i uken, utenom ferier.
 23. Bruke penger som er til overs på god mat og reise.
 24. Lage en film om hva jeg liker å ha på kjøkkenet.
 25. Gi blod.
 26. Kjøpe en ny linse til kameraet.
 27. Finne flere fine kokebøker på loppemarked.

Foto: Nelly Volkovich.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

10 Comments

 • Maria

  Fine mål! Eg blir 27 i sommar, og kjenner at det liksom passar. Det er rart med det, eg hadde mine værste å i begynnelsen av 20-åra, og eg trur eg har mine beste akkurat no! Det gjer meg ingenting å bli gammal! Når tida blir fylt med fine ting! Er ikkje så flink som deg til å sette meg mål og å lage lister, men synes det er kjekt å lesa slike innlegg, å bli litt motivert til å setta meg mål sjølv:) takk for inspirasjonen!

  8. mai 2015 at 4:10 pm Reply
  • Caroline

   Så fint, føler også den aldreren vi er i nå er veldig bra :)

   8. mai 2015 at 5:22 pm Reply
 • Ingvild

  Åå fint innlegg!!!

  8. mai 2015 at 11:27 pm Reply
  • Caroline

   Takk for det :)

   9. mai 2015 at 9:11 am Reply
 • Katrine Ü

  Bra mål, lykke til :D Jeg har ikke like mange mål som deg når det gjelder fram til neste bursdag. Men å flytte ut hadde jo vært veldig fint. Og å legge alt til rette for mitt neste steg for livet neste år. Har egentlig ikke så mange andre mål enn det. JO! Få i det minste én B på en eksamen i år. Har så lyst til å vise meg selv at jeg kan gjøre det bra nå som det er siste året.

  9. mai 2015 at 2:38 pm Reply
  • Caroline

   Lykke til, jeg heier på deg!

   9. mai 2015 at 4:03 pm Reply
 • Karoline

  Fine mål. Og tiden går virkelig utrolig fort, i slutten av juni blir jeg jo tretti og jeg føler at jeg har veldig lite på plass av det jeg liksom føler at man bør ha på plass når man blir tretti (singel, arbeidssøkende, ikke forfatter enda). Men å bli eldre er jo uendelig mye bedre enn alternativet og det fine er at jo eldre jeg blir jo tryggere blir jeg på meg selv og jo mer lærer jeg at det ikke spiller noen rolle egentlig hva man har oppnådd for det er masse tid og muligheter som gjenstår :) Og jeg tror målene mine generelt sett er å fortsette å stå på, fortsette å kose meg og fortsette å ta trappene fremfor heisen så ofte som mulig og hvis jeg kommer nærmere forfatterdrømmen eller målet om å få jobb er det bare en bonus ;)

  9. mai 2015 at 5:18 pm Reply
  • Caroline

   Synes det høres ut som du har et fint perspektiv på livet :) Dessuten synes jeg aldri du skal gi opp drømmen om forfatterskap. <3

   9. mai 2015 at 5:32 pm Reply
 • SynLar

  Fine mål. Skulle jeg laget en slik liste nå ville jeg nok lånt med meg flere av dem, og utelatt andre (kan ikke kjøre, tør ikke gi blod(sprøyteskrekk)). Skriv litt om hvordan AdO er da, jeg har lyst til å dra dit, men er usikker på om det er verdt pengene.

  12. mai 2015 at 11:08 am Reply
  • Caroline

   Jeg er usikker på AdO selv, det er jo veldig dyrt.

   12. mai 2015 at 11:21 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.