Vinnere av Giveaway

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]a er det endelig klart for å utnevne vinnerne av min store giveaway! Utrolig gøy at det var så mange som ville være med denne gangen, hele 30 stykker. Jeg ba min kjære om å velge to tall mellom 1 og 30, og han valgte nr. 20 og nr. 29. Dermed er dette vinnerne:

  1. Ingvild (ingvild2006@gmail.com) vant pakke nr. 1.
  2. Camilla (skogsmusa@hotmail.no) vant pakke nr. 2.

Gratulerer til dere begge, en e-post er på vei!

Pakke 1 består av:

  • 1 stk «Sweet Drops Sweetener» med smak av peppermynte. Brukes som søtning- og smaktilsetter i blant annet smoothies, kaffe, te, proteinshakes eller annet. Bare fantasien setter grenser. Inneholder bare naturlige ingredienser (Stevia), null kalorier og smaker godt.
  • 2 stk «Cake in a Cup» med smak av sjokolade og karamell. Enklere enn dette blir det ikke å lage kake. Etter to minutter i microen har du en drøm av sjokolade og karamell ferdig i ditt eget krus. Cake in a Cup er en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg, og en kake inneholder ca. 212 kalorier. Les mer hos Funksjonell Mat.
  • 1 stk «Sunnere Brødmix» med chia og hamp. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra hamp-planten. Brødet er uten egg, melk, gluten, gjær, sukker og soya. Les mer hos Funksjonell Mat.

Pakke 2 består av:

  • Årets første utgave av «Helsemagasinet». Hva skal til for å oppnå best mulig helse? Helsemagasinet ønsker å finne ut hva som skal til og formidle det til deg. Dem gir deg fakta, logikk og forskning som kan forklare og vise sammenhengene vi trenger å kjenne til. De skriver om både fysisk og mental helse, helse- og utdanningspolitikk, og andre personlige og samfunnsmessige aspekter som påvirker vår utvikling og vårt velvære. Les mer på deres hjemmeside.
  • Kokeboken «Sunne Fisker!». Denne boken byr på mer enn 80 skandinaviske oppskrifter, i tillegg til eksotiske retter inspirert av Middelhavets kjøkken og asiatiske spesialiteter. Vil du ha inspirasjon til å spise mer av de sunneste fiskene? Denne boken konsentrerer seg om de fiskeartene som inneholder mest omega-3 – det er ikke bare de sunneste fiskene, men også de som smaker mest! Les mer på forlagets hjemmesider.

 

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.