Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Vinnere av Giveaway

22. april 2015

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]a er det endelig klart for å utnevne vinnerne av min store giveaway! Utrolig gøy at det var så mange som ville være med denne gangen, hele 30 stykker. Jeg ba min kjære om å velge to tall mellom 1 og 30, og han valgte nr. 20 og nr. 29. Dermed er dette vinnerne:

  1. Ingvild (ingvild2006@gmail.com) vant pakke nr. 1.
  2. Camilla (skogsmusa@hotmail.no) vant pakke nr. 2.

Gratulerer til dere begge, en e-post er på vei!

Pakke 1 består av:

  • 1 stk «Sweet Drops Sweetener» med smak av peppermynte. Brukes som søtning- og smaktilsetter i blant annet smoothies, kaffe, te, proteinshakes eller annet. Bare fantasien setter grenser. Inneholder bare naturlige ingredienser (Stevia), null kalorier og smaker godt.
  • 2 stk «Cake in a Cup» med smak av sjokolade og karamell. Enklere enn dette blir det ikke å lage kake. Etter to minutter i microen har du en drøm av sjokolade og karamell ferdig i ditt eget krus. Cake in a Cup er en myk og saftig nytelse uten sukker, gluten og egg, og en kake inneholder ca. 212 kalorier. Les mer hos Funksjonell Mat.
  • 1 stk «Sunnere Brødmix» med chia og hamp. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra hamp-planten. Brødet er uten egg, melk, gluten, gjær, sukker og soya. Les mer hos Funksjonell Mat.

Pakke 2 består av:

  • Årets første utgave av «Helsemagasinet». Hva skal til for å oppnå best mulig helse? Helsemagasinet ønsker å finne ut hva som skal til og formidle det til deg. Dem gir deg fakta, logikk og forskning som kan forklare og vise sammenhengene vi trenger å kjenne til. De skriver om både fysisk og mental helse, helse- og utdanningspolitikk, og andre personlige og samfunnsmessige aspekter som påvirker vår utvikling og vårt velvære. Les mer på deres hjemmeside.
  • Kokeboken «Sunne Fisker!». Denne boken byr på mer enn 80 skandinaviske oppskrifter, i tillegg til eksotiske retter inspirert av Middelhavets kjøkken og asiatiske spesialiteter. Vil du ha inspirasjon til å spise mer av de sunneste fiskene? Denne boken konsentrerer seg om de fiskeartene som inneholder mest omega-3 – det er ikke bare de sunneste fiskene, men også de som smaker mest! Les mer på forlagets hjemmesider.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.