Topp 25: Treningsmusikk

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]år jeg skal trene intervaller eller tradisjonell cardio spiller musikk en stor rolle for hvor godt jeg klarer å prestere. Det er nesten merkelig hvor mye mer energi musikken kan gi meg når jeg må gi alt de siste minuttene på intervallene, eller når jeg har kommet midt i langkjøringen på elipsemaskinen. På trening må musikken helst ha god rytme og gjerne være litt «dunk dunk», det er det som funker for meg. Vet at mange også kan høre på hardrock, men det er ikke helt i min gate. Det viktigste er at man finner det som funker for en selv! Jeg kan også bli skikkelig giret av filmmusikk. Her kommer mine 25 favoritter blant treningsmusikk, akkurat nå. Om du har Spotify kan du også sjekke spillelisten min «Dans Dans Dans», den inneholder over 250 låter som gir meg energi på trening. Alle låtene er også linket opp til Spotify. Har du din egen liste med treningsmusikk? Del den gjerne i kommentarfeltet!

 1. Haircut (Jerry Goldsmith)
 2. I Turn To You – Hex Hector Radio Mix (Melanie C)
 3. The Rhythm (MNEK)
 4. A Little Party Never Killed Nobody (Fergie, Q-tip, GoonRock)
 5. Never Sleep Alone (Kaskade)
 6. Uptown Funk (Mark Ronson, Bruno Mars)
 7. Samsara 2015 (Martin Tungevaag, Emilia)
 8. Tsunami (Dvbbs, Borgeous)
 9. Bad (David Guetta, Showtek, Vassy)
 10. World Of Dreams (Galavant, Mary Jane Smith)
 11. Liberate (Eric Prydz)
 12. Allez Ola Olé (Jessy Matador)
 13. Workout (Andy C)
 14. Mmm Yeah (Austin Mahone, Pitbull)
 15. Under Control (Calvin Harris, Alesso, Hurts)
 16. Miami 82 (Syn Cole, Avicii)
 17. Northern Lights (Kate Boy)
 18. Tomorrow’s Just Begun (Nause, Mr Hudson)
 19. Roar (Axwell, Sebastian Ingrosso)
 20. Move Your Feet (Junior Senior)
 21. Hey Ya! (Outcast)
 22. Levels (Avicii)
 23. Where Have You Been (Rihanna)
 24. You And I (Minnie-Oh)
 25. Greyhound (Swedish House Mafia)

Foto: Israel Sundseth

 

8 kommentarer om “Topp 25: Treningsmusikk

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.