Time for time: 28. mars 2015 + Nytt design

7. april 2015

[su_dropcap style=”simple”]V[/su_dropcap]elkommen til nytt design, dere! Nå føler jeg faktisk at jeg endelig er komfortabel med bloggens utseende, det skulle visst en del til. Heldigvis har jeg Carina, verdens beste designer-venninne! Hun har hjulpet meg å utforme dette designet som jeg har kjøpt hos Themeforest.net. Nå klør det i fingrene med tanken på bloggen fremover. Jeg har mange idéer og planer, og kjenner at det er mye morsommere å arbeide på en plass der man er fornøyd. Den andre bloggen min, icarroi.com, blir dessverre nå lagt ned. Alle innlegg fra den bloggen er nå lagt inn her, og det vil nok ta meg en stund å rydde opp i alt. Om dere ser noe “feil” noen plass blir jeg derfor kjempeglad om dere gir beskjed, det er ikke alltid så lett å få med seg alt når man sitter med nesen opp i skjermen og ser seg blind på egen blogg. Jeg kjenner at etter å ha vimset frem og tilbake i lang tid på bloggfronten så kjente jeg et behov for å samle alt på en plass, lettere for meg og sikkert også for dere. Hva synes dere?


[su_dropcap style=”simple”]S[/su_dropcap]å over til noe litt annet. Jeg er veldig glad i såkalte “time for time” innlegg, for eksempel på bloggen til Ina. Derfor tenkte jeg å prøve meg på et slikt selv. Det er faktisk mye vanskeligere enn man skulle tro å huske på å ta bilder en gang i timen, og jeg må innrømme at det falt i glemmeboken utover kvelden. Bedre lykke neste gang? Her er i alle fall det jeg fikk til på mitt første forsøk. Bildet i toppen av innlegget ble tatt ca. kl 10.

Klokken 11

Klar for frokost, og det som alltid følger min frokost: te. Har et ganske greit utvalg kan man si, haha!

Mio kom inn en tur for å spise litt, og hilse på.

Han hadde tatt med seg bestevennen sin, Pelle. Pelle er et sjarmtroll uten like.

Klokken 12

Jeg og Jørgen dro en tur inn til Bergen sentrum. Her er en vegg som blir flittig brukt av flinke gatekunstnere.

På vei ut av et av Bergens store parkeringshus, Klostergarasjen.

Klokken 13

Vi tok oss en tur til en av mine favorittkaféer i Bergen, Pygmalion Økokafé.

Det var en utrolig kald dag, så vi fant oss godt til rette her kan du si.

Det ble deilige pannekaker på oss, Bergens beste spør du meg! Denne med deilig brie og avokadokrem.

Det ble også plass til litt dessert, en herlig brownie laget med speltmel og servert med bjørnebær.

Klokken 14

Etter maten ruslet vi bort til min favoritt blant bokhandlere i Bergen: Boksalongen!

Vi gikk også en tur innom Bondens Marked, og fikk med oss en herlig speltkake. Nam!

Klokken 15

Jeg overtalte Jørgen til litt mandarin-is på Funky Frozen Yogurt, mandarin og lakris er mine favoritter!

Fant også «Ut» av Ida Hegazi Høyer til røverpris! Boken hennes «Unnskyld» var kanskje den beste boken jeg leste i hele fjor, så jeg gleder meg skikkelig til denne nå. Forresten angrer jeg nå skikkelig på at jeg ikke også kjøpte «Alle Mine Kjære» av Alice Sebold, som dere ser i bakgrunnen der.

Klokken 16

Vel hjemme hentet Jørgen inn ved, det var bitende kaldt i hele leiligheten.

Klokken 17

Jeg startet på kvelden middag, en slags tapas.

Klokken 18

Klart for deilig, hjemmelaget tapas. Den besto av asparges med spekeskinke, dadler med bacon, indiske kjøttboller med koriander, guacamoule og en pastasalat med diverse grønnsaker, kesamdipp og nøtter.

Klokken 19

Resten av kvelden satt vi benket foran TV’en. Klassisk!

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

11 Comments

 • Renate

  Åh, innlegg som dette må du ha flere av, elsker sånne innlegg! Og så fint design du har fått, skjønner godt at det klør i fingrene etter å blogge når man har fått seg et flunkende nytt et! Er sånn selv, haha.

  7. april 2015 at 9:02 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk, Renate!

   8. april 2015 at 8:35 am Reply
 • mewkid

  Så fin bloggen har blitt, og for et koselig innlegg! Pusene<3!!! Ååå, mandarinis… Det høres ikke dumt ut! Tusen takk for link<3!

  8. april 2015 at 6:01 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk! Mandarin-is er bare SÅ godt!

   8. april 2015 at 8:36 am Reply
 • Katrine

  Likte designet ditt, nå var bloggen din kjempefin! Likte også dette innlegget. Og kattene! :D

  8. april 2015 at 6:03 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk! <3

   8. april 2015 at 8:36 am Reply
 • Synne

  Oooh, det er blitt superfint her, og dette må ha vært en helt strålende dag! Så mange fine steder og så mye godt å spise – til å bli glad av!

  8. april 2015 at 8:24 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk! Ha en strålende dag, du også!

   8. april 2015 at 8:37 am Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Veldig vakkert! :D Gratulerer.

  8. april 2015 at 8:13 pm Reply
 • Amanda

  Det første jeg tenkte da jeg kom innpå bloggen din var “oi, så fint og stilrent design” (: Time for time innlegg er så gøy! :D

  SV: ååh, så gøy å høre! <3

  10. april 2015 at 11:14 am Reply
 • liseliten

  Elsker slike innlegg. Må prøve å få gjort det selv en dag! :D

  15. april 2015 at 12:35 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.