Temauken PSYK, psykisk helse blant unge

12. april 2015

[su_dropcap style=”simple”]N[/su_dropcap]este uke skjer det noe veldig bra, som du kanskje har fått med deg. Tenkte uansett jeg skulle minne om at NRK3 kjører temauke om psykisk helse blant unge, og det står mye spennende på programmet! Her er noe av det jeg skal sette på opptakeren min (det er kanskje ikke alt som blir lagt ut på Nett-TV, så følg med). Jeg har allerede sett alle filmene (bortsett fra «Babycall»), og de er fantastisk bra! Trykk på linkene for å lese mer om de forskjellige programmene/filmene, og for å se dem på Nett-TV (der er noen tilgjengelig allerede nå). Noen av filmene og programmene går også flere ganger igjennom uken, men jeg har tatt med den første dagen de vises.

PS: Det ligger noen ting på NRK Nett-TV som ikke har så mye med de unges psykiske helse å gjøre, men likevel er verdt en titt. Noen tips: Sykt Lykkelig, Krig på 200 minutter, Kampen for tilværelsen og The Squid and the Whale.

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

 

Foto: Milada Vigerova

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

7 Comments

 • werothehero

  Åh, noen av disse må jeg se på!

  12. april 2015 at 5:53 pm Reply
  • Caroline

   Ja, det er superinteressant!

   15. april 2015 at 10:31 am Reply
 • Ingrid E

  Åh, dette er så innmari bra! Gleder meg veldig, takk for fin oversikt :)

  12. april 2015 at 6:02 pm Reply
  • Caroline

   Ja, all ære til NRK for dette!

   15. april 2015 at 10:31 am Reply
 • Lisebrevik

  Jeg skal klart se noen av dissse, takk for tips og et flott innlegg! :)

  12. april 2015 at 8:28 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig!

   15. april 2015 at 10:31 am Reply
 • liseliten

  Har satt på opptak her også, veldig bra at de fokuserer på et så viktig tema. Tipper det er mange som har interesse av det. Jeg har ikke sett Flink pike, men den er tatt opp og skal ses i dag. Ps. Så fin bloggen din er!

  15. april 2015 at 12:30 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.