Temauken PSYK, psykisk helse blant unge

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]este uke skjer det noe veldig bra, som du kanskje har fått med deg. Tenkte uansett jeg skulle minne om at NRK3 kjører temauke om psykisk helse blant unge, og det står mye spennende på programmet! Her er noe av det jeg skal sette på opptakeren min (det er kanskje ikke alt som blir lagt ut på Nett-TV, så følg med). Jeg har allerede sett alle filmene (bortsett fra «Babycall»), og de er fantastisk bra! Trykk på linkene for å lese mer om de forskjellige programmene/filmene, og for å se dem på Nett-TV (der er noen tilgjengelig allerede nå). Noen av filmene og programmene går også flere ganger igjennom uken, men jeg har tatt med den første dagen de vises.

PS: Det ligger noen ting på NRK Nett-TV som ikke har så mye med de unges psykiske helse å gjøre, men likevel er verdt en titt. Noen tips: Sykt Lykkelig, Krig på 200 minutter, Kampen for tilværelsen og The Squid and the Whale.

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

 

Foto: Milada Vigerova

 

7 kommentarer om “Temauken PSYK, psykisk helse blant unge

  1. Har satt på opptak her også, veldig bra at de fokuserer på et så viktig tema. Tipper det er mange som har interesse av det. Jeg har ikke sett Flink pike, men den er tatt opp og skal ses i dag. Ps. Så fin bloggen din er!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.