Ønskeliste og bursdagsgaver

19. april 2015

[su_dropcap style=”simple”]A[/su_dropcap]pril er en måned med mange fine gaver, i allefall for min del. Jeg og Jørgen har bryllupsdag 4. april, og jeg har bursdag 29. april. I tillegg har også Jørgen bursdag, 20. april. Jeg fikk et nydelig lyshus fra Urbania fra Jørgen på bryllupsdagen vår, og har også allerede fått mange fine bursdagsgaver. Fra Jørgen har jeg fått Polar Loop og deltakelse på kostholdskonferanse, fra mamma og pappa har jeg fått penger, fra søskene mine har jeg fått gavekort på klær (jeg trenger sårt nye etter vekttap) og fra svigerfamilien min har jeg og Jørgen fått penger, kakespade, vannkaraffel samt salt og pepperbøsse. SÅ MYE FINT! Shit, jeg er så heldig.

Når jeg fikk så mye fint så tenkte jeg å lage en ønskeliste, over hva jeg ønsker å prioritere pengene mine til fremover og som jeg ønsker meg som gaver. Rett og slett ting jeg ønsker meg og trenger, nå for tiden.

 1. Te. Jeg trenger te, selvom jeg har drøssevis. Fordelsvis grønn te.
 2. Frimerker. Jeg liker å sende brev, og frimerker er derfor en fordel.
 3. Krus. Jeg liker fine krus, og spesielt Mummi-kopper.
 4. Billetter til kino. Fordi jeg vil se mere film.
 5. Gavekort på spisesteder. Fordi jeg elsker mat, rett og slett.
 6. Brevark. Som jeg kan bruke til brevskriving.
 7. Sukrin Gold. Fordi jeg bruker det hver dag.
 8. Lys. Jeg elsker telys, kubbelys, luktelys… You name it!
 9. Gavekort. Bygavekort i Bergen, bokhandel osv. Fint å få!
 10. Bøker. Gjerne noen som andre tror jeg vil like, som jeg kanskje ikke har hørt om selv.
 11. Suppeskåler. Jeg lager en del suppe, så hadde vært fint med fine skåler.
 12. Pynteting. Lysholdere og slikt.
 13. Blomstervaser. Har ofte friske blomster i hus, og blomstervaser er fint å ha flere av.
 14. Blomster. Jeg liker det meste, men spesielt tullipaner, peoner og roser.
 15. Servietter. Jeg liker fine, søte og nøytrale.
 16. Krydder. Jeg elsker gode krydder!

Foto: David Mao

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.