Nå for tiden

21. april 2015
 • Jeg har ryddet i bildestrømmen på telefonen min, og er dere klar over hvor mye jobb det er!? Jeg hadde godt over 2000 bilder, og har nå klart å få antallet bilder til under 50. Så befriende, dere aner ikke. Har sittet så mange timer og lastet bilder opp til Flickr og slettet, så hurra for tom bildestrøm før turen vår til Island på mandag. Og dessuten fikk jeg jo oppdatert telefonen, fordi jeg endelig hadde plass til det.
 • Det er så fint vær her i Bergen for tiden, og det får hele kroppen min til å rope hurra! Jeg elsker solen, fuglene som kvitrer og at kattene i nabolaget løper rundt og koser seg.
 • Jeg er endelig i rute med lesingen min, og har lest 4 av 12 bøker i år. Nå har jeg begynt på «Dommedøgn» av Kjersti Wøien Håland, og håper den er like bra som jeg forestiller meg at den er.
 • En ting som jeg virkelig har likt å gjøre i det siste er å høre på podcaster. Spesielt godt liker jeg podcasten «Steinaldermann Podcast» som tar for seg kosthold, trening og helse generelt, veldig interessant! Hørte faktisk mange timer på den podcasten her om dagen.
 • Jeg og Jørgen har begynt å legge telefonene våre på en kommode langt vekk fra TV’en, slik at vi ikke blir forstyrret av at vi hele tiden må sjekke noe på dem. Fungerer veldig bra!
 • Formen er generelt ekstremt dårlig. Kjennes ut som verden snurrer, jeg fryser meg halvt ihjel og spiser smertestillende hver dag (til liten nytte) pga. dumme muskelplager og hodepine. Håper på en bedre periode snart, håper så indelig.
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Maria

  Så mykje positive ting! håpar at helsa og henger seg på positiv-bølga snart!

  21. april 2015 at 5:54 pm Reply
 • Ingrid E

  Bra liste :) Håper du får bedre dager snart, og at kroppen spiller på lag igjen!

  21. april 2015 at 9:04 pm Reply
  • Caroline

   ME too! Takk <3

   22. april 2015 at 9:33 am Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Det med telefonen gjør jeg også; den har en egen skuff som den bor i når jeg er hjemme. Så ikke rart det er vanskelig å nå meg til tider, haha. :P

  26. april 2015 at 9:18 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.