Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Mandag & Musikk

20. april 2015

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et er mandag, og på enkelte mandager har jeg lyst å skrive om ny musikk jeg har oppdaget i det siste. Jeg bruker en del tid på å lete etter musikk på Spotify, og selvom det ikke er like interessant for alle leserne mine (siden musikksmak er veldig individuelt) så liker i allefall jeg veldig godt musikktips i form av blogginnlegg. En liten heads up: jeg liker pop, electronica, indie og litt rock. Siden ikke alle har Spotify så har jeg linket til enten Youtube, Vimeo eller Soundcloud, men dere kan også finne alle låtene på spillelisten min «Akkurat & Nå» på Spotify. Hvilken musikk hører du på for tiden?

 • Shots (Broiler Remix) av Imagine Dragons. Norske Broiler gjør det bra om dagen, og her har de laget en skikkelig sommerlåt sammen med amerikanske Imagine Dragons.
 • American Oxygen av Rihanna. En ny låt av Rihanna som jeg må ha hørt på en god del ganger før jeg fant ut om jeg likte den eller ikke, men nå hører jeg på den hele tiden. Elsker beaten! Dessuten har den et bra budskap, og sånt liker man. Bare se musikkvideoen.
 • RIVA (Restart the game) av Klingande og Broken Back. En merkelig blanding mellom country og electronica eller noe, jeg liker det! Svenskene kan musikk.
 • Never Gonna Love Again (re-edit) av Lykke Li. En ny versjon av en eldre låt, en låt som er fantastisk. Og vokalen til svenske Lykke Li er jo helt enestående, wow.
 • MER av Gabrielle. Endelig en ny låt fra Gabrielle! Å, denne er så fin. Litt annerledes beat enn hun vanligvis er kjent for, og også en klisjéfylt tekst, men det fungerer bare så bra (spør du meg).
 • Det e over av Sondre Justad. Jeg er så glad for at Sondre Justad lager musikk, for den musikken gjør meg bare tvers igjennom glad!
 • Air av Shawn Mendes og Astrid. En litt irriterende poplåt som man fort får på hjernen, men det er jo råkult at Astrid Smeplass er med og at den slår så godt an i USA!
 • Something You Do av Cold Mailman. Jeg har akkurat oppdaget Bodø-bandet Cold Mailman, og jeg elsker dem! Dessuten er musikkvideoene deres skikkelig stilig, sjekk dem ut!
 • No Words av Erik Hassle. Denne låten er selve lyden av våren, spør du meg! Enda en genial svensk artist. Ta den på og dans bortover gaten.
 • Stille vann av Yvonne Nordvik Sivertsen. Om du ikke så denne på The Voice så må du se den nå. Hele fremførelsen er magi.
 • Savages av Maria and The Diamonds. Denne låten satt meg helt ut første gang jeg hørte den, og det gjør den i grunnen fremdeles. Jeg elsker vokalen, teksten og stemningen.
 • Stromboli brinner av Jonathan Johansson. Denne svensken har jeg hørt mye på, og han kommer stadig med noe nytt og bra. Akkurat som denne låten, jeg elsker den.

Foto: Andree Brown.

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

4 Comments

 • Ingrid E

  Nå fikk jeg noen nye sanger på lista, takk for tips :)

  21. april 2015 at 9:03 pm Reply
  • Caroline

   Bare hyggelig :)

   22. april 2015 at 9:34 am Reply
 • Katrine Ü

  Hurra – Savages på lista! Heheh.. Liker musikktips-innleggene dine :) For tiden hører jeg mye på det nyeste albumet til Marina and the Diamonds. Og i går oppdaga jeg det norske bandet Elle melle, som jeg tenkte å gi en sjanse.

  22. april 2015 at 5:41 am Reply
  • Caroline

   Oh, jeg hørte mye på «Frokost på kafé» av Elle Melle når jeg var liten. Liker den!

   22. april 2015 at 9:33 am Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.