Klosteret Kaffebar i Bergen

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] dag besøkte jeg Klosteret Kaffebar for første gang. Klosteret Kaffebar finner du på Klosteret 16 i Bergen (se på kartet her), og den ligger i helt nydelige omgivelser med fargerike trehus og fine trær. Jeg har fulgt dem lenge på Facebook, og hele tiden poster de bilder av mat som ser så utrolig god ut! Derfor var det virkelig på tide i dag at jeg avla dem et besøk, et besøk jeg virkelig ikke skulle angre på.

Klosteret Kaffebar er innredet med koselige møbler, bøker, en gitar og fine farger. Personalet var noe av det hyggeligste jeg har vært borti, og flink til å ta vare på kundene sine. Jeg satt en times tid med mango-te og en god bok og bare koste meg, før mine venninner Benedikte og Silje kom innom. Senere spiste jeg dagens gryte, som var Chili Con Carne til 135 kr. Den var litt spicy (akkurat som det skal være), og proppfull av nydelige smaker. Faktisk en av de beste jeg har spist, slikt gleder et matglad hjerte! De hadde også mye annet på menyen som så veldig fristende ut, så skal garantert tilbake hit! Blant annet mange veganretter, som jeg bare må prøve. Gleder meg allerede til neste gang. Les også hva andre mener om Klosteret Kaffebar på Tripadvisor

4 kommentarer om “Klosteret Kaffebar i Bergen

  1. Så fine bilder! Det ser ut som en hyggelig plass. Synes navnet virket kjent, men jeg har ikke vært der. Tommel opp for vegansk suppe, og hjemmebakt sjokoladekake (=ikke sånn helfabrikata mange steder selger). God helg!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.