Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Inspirasjon fra Island og Reykjavik

23. april 2015

[su_dropcap style=»simple»]N[/su_dropcap]å er det kun snakk om få dager til jeg og min kjære setter oss på flyet fra Bergen til Reykjavik og Island! Jeg gleder meg utrolig mye, jeg har ønsket å dra til Island så lenge jeg kan huske. Turen bestilte vi ganske så spontant i fjor høst en gang, og vi fikk da flybilletter til under 2000 kr for oss begge, tur/retur. Det synes jeg faktisk ikke er ille i det hele tatt! Det som midlertidig koster en god del er hotell, i allefall om du vil bo på en plass som har bra standard. Jeg lover å fortelle alt om hotellet vi har valgt og turen vår når vi kommer tilbake, det blir nok noen fine dager. Om noen av dere har besøkt Reykjavik før så setter jeg stor pris på tips til attraksjoner, spisesteder osv. Vi har selvfølgelig planlagt å dra til Den Blå Lagune og se en geysir, men ellers er dagene ganske åpne. Jeg har samlet en del linker til blogginnlegg etc. som omhandler Island og Reykjavik, og som i allefall jeg har hentet mye inspirasjon fra. Håper dere også kan hente litt inspirasjon, og kanskje dere til og med legger neste ferie til den kalde og spennende øyen i nord?

bergteken.mondieu.nu
Johanne Karlsrud (som forøvrig har en fantastisk blogg) har studert på Island og i Reykjavik. Dermed finner man utrolig mye spennende om både Island og Reykjavik på bloggen hennes, bildene er jo bare helt fantastisk! Pssst: hun har en egen Bergen-kategori også!

greaseandglamour.com
Denne fantastiske bloggen har en egen Island-kategori, som jeg bare elsker. Her er det mange tips til hva som er fint å oppleve, pluss at det er mange fine bilder.

handluggageonly.co.uk
Dette er en helt fantastisk reiseblogg som alle virkelig bør sjekke ut. For meg er selvfølgelig spesielt det de skriver om Island veldig spennende og inspirerende. For noen bilder!

thelittlemagpie.com
Amy Spencer er en ung jente fra Skottland som har lagt ut mye fint fra Island. Åh, jeg gleder meg sånn til å reise nå! Bildene til Amy er så livlige og inspirerende.

unlockingkiki.com
Dette er kanskje den nettsiden/bloggen som har den beste guide til Island, ever! Kaelene fant kjærligheten på en tur til Australia, og han var tilfeldigvis fra Island. Dermed havnet hun der, hun også! Elsker denne bloggen, og spesielt guiden hennes til Island.

Flere enn meg som vil til Island nå, eller!?

Foto: Jeff Sheldon.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

9 Comments

 • Renate

  Ååh, har så lyst til å dra til Island!

  23. april 2015 at 6:16 pm Reply
  • Caroline

   Vi kan dra sammen en gang ;)

   24. april 2015 at 9:34 am Reply
 • Ingvild

  Ååå, herlig! Elsket dette innlegget. Massemasse god tur, shitt, så herlig :D

  24. april 2015 at 6:27 am Reply
  • Caroline

   Takk, gleder meg masse!

   24. april 2015 at 9:34 am Reply
 • mewkid

  Ååå, Island! Det blir sikkert kjempebra! God tur!

  24. april 2015 at 8:46 am Reply
  • Caroline

   Jaaa, takk!

   24. april 2015 at 9:34 am Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Genialt! Jeg MÅ til Island en gang selv. Kos deg kjempemasse og god tur.

  26. april 2015 at 9:15 am Reply
 • skoboksen

  Island er så kult! Var litt friskt med snøstorm etter en uke med vårvær i Oslo, men ellers koste jeg meg masse!

  29. april 2015 at 10:55 am Reply
  • Caroline

   Det var liksom all slags vær når vi var der, haha.

   1. mai 2015 at 4:57 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.