Gamle Bergen i vårsol

24. april 2015

[su_dropcap style=”simple”]H[/su_dropcap]er om dagen var jeg, Jørgen, Silje og Ruth en tur i Gamle Bergen, i nydelig vårvær. Det var så utrolig koselig! Etterpå ruslet vi til Klosteret Kaffebar og spiste en nydelig potet- og jordskokk suppe med hylleblomstdrikk til. Perfekt dag, spør du meg. Gamle Bergen finner du forresten litt utenfor sentrum, men det finnes også mange andre historiske plasser i Bergen som er verdt et besøk. Se på kartet her. Det er helt gratis å gå i Gamle Bergen nå utenfor sesongen, og det er en perfekt tur med kjæreste eller venner. Det er veldig fint å ta en liten spisepause der også, og om sommeren er småbutikker og kaféer åpne der man kan kjøpe “gammeldags” godis og slikt. Gleder meg til å sjekke det ut i sommer, har ikke vært der før når butikkene er åpne.

 

05005B84-5D92-4D0F-B44DB1DBA6B6AA39-25247D8A-3BF5-4AFF-AD65CEB399600C0F

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

3 Comments

 • Marie

  Så utrolig vakkert! Jeg må få til en tur til Bergen igjen!

  25. april 2015 at 3:48 pm Reply
 • Angela Rosita Chatharina

  Så fine bilder! :D Skulle ønske jeg rakk å være med denne dagen.

  26. april 2015 at 9:13 am Reply
 • Drea Kay

  Herlige bilder! :D

  27. april 2015 at 7:48 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.