Gamle Bergen i vårsol

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]er om dagen var jeg, Jørgen, Silje og Ruth en tur i Gamle Bergen, i nydelig vårvær. Det var så utrolig koselig! Etterpå ruslet vi til Klosteret Kaffebar og spiste en nydelig potet- og jordskokk suppe med hylleblomstdrikk til. Perfekt dag, spør du meg. Gamle Bergen finner du forresten litt utenfor sentrum, men det finnes også mange andre historiske plasser i Bergen som er verdt et besøk. Se på kartet her. Det er helt gratis å gå i Gamle Bergen nå utenfor sesongen, og det er en perfekt tur med kjæreste eller venner. Det er veldig fint å ta en liten spisepause der også, og om sommeren er småbutikker og kaféer åpne der man kan kjøpe «gammeldags» godis og slikt. Gleder meg til å sjekke det ut i sommer, har ikke vært der før når butikkene er åpne.

 

05005B84-5D92-4D0F-B44DB1DBA6B6AA39-25247D8A-3BF5-4AFF-AD65CEB399600C0F

3 kommentarer om “Gamle Bergen i vårsol

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.