“For godt til å være sunt” av Heidi Medgard Oskam

22. april 2015

[su_dropcap style=”simple”]O[/su_dropcap]m det er en ting som jeg elsker, så er det kokebøker! Og da spesielt de som er anvendelig, enkle og sunne. Fremover vil jeg derfor dele mine kokebokfavoritter med dere, og først ut er boken “For godt til å være sunt” av Heidi Medgard Oskam. Boken er gitt ut i år og inneholder 49 oppskrifter som er uten sukker, gluten og melk. Derfor passer ekstra godt for folk med forskjellige matallergier, blant annet cøliaki eller glutenintoleranse.

“For godt til å være sunt” er en liten bok på ca. 70 sider, og den passer derfor perfekt inn på kjøkkenbenken her hos oss. Bokomslaget er smakfult og fristende, det samme gjelder designet i boken og bildene. Oppskriftene omhandler både frokost, mellommåltider, middag, middagstilbehør og sunt godis.

Det jeg liker best med boken er oppskriftene er rene, enkle og også veldig næringsrike. Her er det noe alle liker, selv de kresne voksne og barn. Du finner nydelige supper, gryter og tradisjonelle middagsretter med en sunn vri. Og også mange spennende retter som kikertpizza, squash-pasta og søtpotetsalat. Det er faktisk ikke så ofte munnen min renner i vann når jeg ser igjennom kokebøker, men det gjorde det til de grader når jeg leste igjennom “For godt til å være sunt”. Gleder meg så utrolig mye til å lage oppskriftene!

Nå satser jeg bare sterkt på at forfatter Heidi Megard Oskam har lyst å gi ut flere kokebøker i fremtiden, for de skal jeg garantert ha! Gjerne da også med noen vegetarretter, det hadde vært supert. Jeg kan sammenligne “For godt til å være sunt” litt med bøkene til Kristine Weber, om noen av dere har hørt om henne. I bokhyllen min har jeg flere av Kristine Webers kokebøker, som jeg også kommer til å skrive om fremover. Hurra for så gode kokebøker for oss som liker å lage enkel mat uten så alt for mange ingredienser, og med mat som man kan kjøpe på vanlige butikker. “For godt til å være sunt” kan du kjøpe hos Haugen bok til kr 227 (det er tilbud på boken nå!). Følg også Heidi på Facebook.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Nysgjerrig

  Det tøffeste er at Heidi har gjort ALT selv. Testa seg frem til alle oppskriftene, laget maten, tatt alle bildene i boka, og fått den trykket selv. Rå dame!

  22. april 2015 at 3:29 pm Reply
  • Caroline

   Skulle vært flere slike!

   22. april 2015 at 3:32 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.