Ferie på Island

26. april 2015

[su_dropcap style=”simple”]I[/su_dropcap] morgen drar vi til Reykjavik og Island, jeg gleder meg så mye! Jeg bruker dagen på å pakke og å tømme minnekort osv. Senere skal i lage nydelig Chili Con Carne, som vi lager så mye av at vi har litt som skal fryses og nytes til middag når vi kommer hjem igjen 1. mai. Også må Mio kjøres til kattepensjonatet og leiligheten rengjøres. Jeg elsker å komme hjem til ren leilighet og rent sengetøy etter en ferie, hva er vel bedre? Selvom vi bare blir borte i fire dager. Og etter alt er gjort skal vi planlegge dagene våre litt fremover. Planen er å dra til Den Blå Lagune allerede i morgen, rett etter vi har landet. Den ligger rett ved flyplassen, og de fleste reiseguider jeg har lest anbefaler å ta et besøk i sammenheng med ankomst eller når man skal dra. Blir spennede med ferie på Island!

Jeg får se om jeg får lagt inn noen innlegg her som jeg innstiller til å poste seg selv når vi er borte, kommer an på hvor mye tid jeg har igjen i kveld. Dere hører nok uansett sikkert fra meg på Instagram, og jeg skal ta mange bilder til innlegg om Island når jeg kommer hjem. Det kan også hende jeg får postet et innlegg eller to fra hotellrommet, om jeg har tid. God tur til oss!

Foto: Jeff Sheldon.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

3 Comments

 • mariesu (@maariesu)

  God tur dere! Er sikker på dere får en kjempetur! Sitter igjen grønn av missunnelse og gleder meg allerede til å lese om turen! :)
  Helt enig i at det er best å komme hjem til rent og pent hus!

  26. april 2015 at 9:26 pm Reply
 • islandreise.no

  Stilig bilde! Island er et spennende land å besøke og det er herlig å besøke den blå lagune! :)

  11. mai 2015 at 3:00 pm Reply
  • Caroline

   Ja, det var absolutt verdt turen :)

   11. mai 2015 at 3:02 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.