Bursdag på Island!

29. april 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei alle sammen! I dag fyller jeg 26 år, og dagen skal feires i Reykjavik med min kjære. Island er helt fantastisk, dere aner ikke! Jeg gleder meg til å dele alt med dere når jeg kommer hjem. Vi har allerede besøkt Den Blå Lagune, Þingvellir (nasjonalpark), Gullfoss og sett Geysir. Planen er nå å tilbringe de to siste dagene i Reykjavik, og sjekke ut hva byen har å tilby. Jeg planlegger allerede mitt neste Islandsbesøk, haha. Da vil jeg garantert ta en tur til kysten i sør, det ser utrolig fint ut der. Håper dere har det bra, alle sammen! Ha en strålende onsdag! Jeg skal feire dagen med god mat, kake og fine bygninger. Det er ikke hver dag man kan ha bursdag på Island.

Foto: Jeff Sheldon.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

12 Comments

 • Ingrid E

  Gratulerer så mye med dagen! :)

  29. april 2015 at 11:44 am Reply
  • Caroline

   Tusen takk! <3

   1. mai 2015 at 4:57 pm Reply
 • Kristine

  Herlighet, det hørtes fantastisk deilig ut! Jeg har aldri vært på Island, vil så gjerne reise dit. Gleder meg til å lese fra turen, kos deg!

  29. april 2015 at 1:21 pm Reply
  • Caroline

   Anbefaler det virkelig! :)

   1. mai 2015 at 4:57 pm Reply
 • ida

  Gratulerer så mye med dagen! :) Island er et utrolig fint land, var der selv for ganske lenge siden. Kos dere masse videre!

  29. april 2015 at 2:50 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk!

   1. mai 2015 at 4:56 pm Reply
 • SynLar

  Gratulerer med dagen! (En liten dag for sent!) Island ser absolutt fantastisk ut hver gang jeg leser om det, så en vakker dag må jeg komme meg dit. Alt jeg kan «skryte» av så langt er en mellomlanding i Reykjavik…

  30. april 2015 at 6:11 pm Reply
  • Caroline

   Anbefaler det så absolutt! Og tusen takk :)

   1. mai 2015 at 4:56 pm Reply
 • mewkid

  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN PÅ ETTERSKUDD!!!!!! <3 Håper dere nyyyyter Island, og at bursdagen var nyyyydelig!

  1. mai 2015 at 8:12 pm Reply
  • Caroline

   Tuuusen takk <3 Bursdagen var perfekt!

   1. mai 2015 at 8:23 pm Reply
 • Karoline

  Gratulerer med dagen som var og ååå, Islandbursdag høres fantastisk ut! Høres ut som om du hadde det herlig og det er jo supert =D

  1. mai 2015 at 8:25 pm Reply
  • Caroline

   Tusen takk <3

   1. mai 2015 at 8:28 pm Reply

  Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.