Bursdag på Island!

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]ei alle sammen! I dag fyller jeg 26 år, og dagen skal feires i Reykjavik med min kjære. Island er helt fantastisk, dere aner ikke! Jeg gleder meg til å dele alt med dere når jeg kommer hjem. Vi har allerede besøkt Den Blå Lagune, Þingvellir (nasjonalpark), Gullfoss og sett Geysir. Planen er nå å tilbringe de to siste dagene i Reykjavik, og sjekke ut hva byen har å tilby. Jeg planlegger allerede mitt neste Islandsbesøk, haha. Da vil jeg garantert ta en tur til kysten i sør, det ser utrolig fint ut der. Håper dere har det bra, alle sammen! Ha en strålende onsdag! Jeg skal feire dagen med god mat, kake og fine bygninger. Det er ikke hver dag man kan ha bursdag på Island.

Foto: Jeff Sheldon.

 

12 kommentarer om “Bursdag på Island!

  1. Gratulerer med dagen! (En liten dag for sent!) Island ser absolutt fantastisk ut hver gang jeg leser om det, så en vakker dag må jeg komme meg dit. Alt jeg kan «skryte» av så langt er en mellomlanding i Reykjavik…

  2. GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN PÅ ETTERSKUDD!!!!!! <3 Håper dere nyyyyter Island, og at bursdagen var nyyyydelig!

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.