Inspirasjon på Instagram

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg er, som mange av dere sikkert vet, aktiv på Instagram. Der henter jeg også mye inspirasjon i form av oppskrifter, trening og sunn livsstil. Her kommer de brukerprofilene jeg henter mest inspirasjon fra. Følg dem, du også! Og i samme slengen kan dere gjerne følge meg, jeg heter @carolinesverden på Instagram.

@liseliten
Lise er en utrolig inspirerende jente! Hun er rå på løping, ridning og trening generelt. Gi meg litt av den viljen!

@sirivil
Siri er glad i å løpe, hun løper hele tiden. Og man får veldig lyst til å løpe selv når man følger henne.

@kriweb
Kristine er kanskje min største inspirasjon i matveien. Stikkordene er sunn, enkel og næringsrik mat.

@veganmisjonen
Om du som meg ønsker å kutte ned på kjøttinntaket, så er denne profilen verdt å følge. Så mye godt!

@kamillako
Denne jenten imponerer meg så utrolig mye. Hun er så sterk, og en stor inspirasjon.

@lindastuhaug
Fra denne jenta har jeg hentet mange gode oppskrifter. Overraskende mye godt som kan være sunt og.

@mia_starsailor
Mia står på hele tiden, og inspirerer mange flere enn bare meg.

@altjegskullegjort
Anna Rósa er åpen, ærlig og en inspirasjon for mange. Viser alle sider av seg selv.

@cvukicevic_ssc
Hun her er et av mine store forbilder. For en rå jente!

Her er noen andre som også er verdt å følge:
@dedicationkristine, @marennerdvik, @ingerindubai, @christineberger_, @linek86, @bakekona, @helsefroken, @helenedrage, @marteisaksen, @mastinmat, @lovelyliller, @suzannesvanevik, @pt_monica, @bymariamarisol og @hjertemat.

 

3 kommentarer om “Inspirasjon på Instagram

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.