Bergen i mars

21. mars 2015

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har brukt dagen sammen med Jørgen i Bergen. Vi har gått nesten en mil, bare ved å se omkring. Det var deilig vårvær og stappfullt av folk overalt. Bergen er virkelig den fineste vårbyen som finnes! Her kommer et knippe uredigerte bilder, bare fordi jeg ikke har tid eller ork til å redigere nå. Uredigerte bilder er jo litt sjarmerende av og til?

Så dro vi for å spise lunsj på Bastant i Stølegaten. Hadde ikke vært der før, men det har nå kommet inn på min topp tre liste i Bergen! Så verdt et besøk! Jeg tok en liten porsjon med Chili Con Carne til 99 kr, og det var så utrolig godt. Pluss et glass hylleblomsdrikk, selvsagt.

Etter å ha ruslet en runde til i byen tok vi oss en tur på Café Aura for å spise litt lørdagskake, nam!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Renate

  Åå, koselige Bastant! Har vært der med Aksel et par ganger. Må dra dit igjen! Synes bildene er kjempefine forresten, liker godt uredigerte bilder!

  22. mars 2015 at 12:02 pm Reply
 • Vilde

  Så utrolig koselig! Har ikke vært der selv enda, men ser ut som jeg må det nå!
  Og kafé aura er så utrolig koselig!

  En fotolærer sa en gang til oss at et godt bilde trenger ikke redigering om det er tatt ordentlig. Og det er det synes jeg passer fint her. Bildene dine er minst like fine uten redigering :)

  23. mars 2015 at 10:18 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.