10 ting som gjør meg glad

5. mars 2015
 1. Tulipaner, helst med sterke farger. Så utrolig fine!
 2. Å spille «The Sims 3». Jeg hadde klart å bygge meg opp hus og alt mulig uten juksekoder, men nå har jeg gått på en smell og bruker juksekoder hele tiden. Nedtur, litt skuffet over meg selv.
 3. Fine kokebøker med enkle oppskrifter.
 4. Og når vi er inne på matlagning; “4-stjerners middag” på TVNorge og “Master Chef” på TV3!
 5. En av de underligste, fineste og mest ubehagelige TV-seriene jeg har sett, “Kampen for tilværelsen», er tilbake på NRK med sesong 2. Du kan også se sesong 1 i en begrenset periode på NRK Nett-TV nå, om du har gått glipp av den. Enten elsker du den, eller så hater du den.
 6. Ny sofa og ny lenestol i stuen, slikt blir man glad av.
 7. Venner og Bergen by. Jeg elsker å utforske kaféer i den fine byen min, med flotte mennesker.
 8. Solen. Her i Bergen er den et sjeldent besøk, men når den først kommer er den høyt elsket.
 9. Quiz! Jeg og Jørgen har begynt med ny tradisjon, quiz på fredagskvelden med venner. Tredje fredagen på rad nå at vi drar på quiz på Café Opera, jeg bare elsker det. Og det enda jeg faktisk aldri har vært spesielt god i quiz.
 10. Trening. Hver gang jeg får trent føler jeg meg a-m-a-z-i-n-g!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Karen Anna

  åh, såå masse fint! og tulipanene var superfine

  5. mars 2015 at 5:40 pm Reply
 • Vilde

  Tulipaner og sims! :D
  Og koder er ingen skam! ;)

  5. mars 2015 at 11:39 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.