Why Do You Love Me?

7. januar 2015

[su_dropcap style=»simple»]H[/su_dropcap]jernen er alene, heter det så sterkt i en av låtene til De Lillos. En låt de gav ut samme året som jeg ble født, i 1989. En låt forut sin tid, en tidløs låt. Den sier at naturen står stille, man hører ingenting. Selvom man går og går så kommer man ikke nærmere. Jeg kommer ikke nærmere. Usynlige armer drar meg bakover. Med klør. «Jeg hvisker hjelp, selvom jeg vet at ingen hører meg». Hjernen er alene, uansett hvor mange lite ensom man er.

DET ER BARE DU. Det er ingen andre som kan spille hovedrollen i filmen om deg. Om meg. Hvorfor er jeg en feig pudding? Jeg lar revyen passere, om og om igjen. De samme bildene males hver dag, på den samme veggen. Kommer ikke videre, kommer ikke nærmere. Hvor er det berømte lyset i tunnelen? Rett foran nesen min? Jeg ser det, jeg så feil. Jeg smiler, spiller. Hverdagsdrama. Hjernen er alene, hånden min er i din.

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Hilde

  Carro i tenkeboksen. Fint skrevet, likte det :)

  8. januar 2015 at 7:57 pm Reply
 • Ingvild

  Åh, det er litt sant egentlig.. I dag har jeg en av disse dagene hvor jeg våkner opp, ikke akkurat på feil fot, men på feil innstilling i hjernen. Jeg starter dagen med godvonde minner fra fortida, fordi jeg liksom drømte om det, og da starter dagen der, med et halvknust hjerte. Yup.

  Nok babbelibabbel. Blir alltid så glad når jeg ser et nytt Caroline-innlegg i bloglovin-feeden min! <3 Ha en fin dag!

  9. januar 2015 at 8:40 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.