Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Ny header

10. januar 2015

HEI FOLKENS! Nå har jeg endelig fått på plass den nye headeren min, som er laget av en venninne av meg; Mette. Hun er superdyktig, og jeg anbefaler alle å kontakte henne om dere trenger illustrasjoner. Du kan besøke hennes Facebookside her og hennes Instagramprofil her. Jeg elsker headeren! Den beskriver veldig hvem jeg er og hva jeg liker, og jeg elsker fargene. Kunne ikke blitt mer fornøyd! Hun har til og med fått med telefonboksen fra «Doctor Who»! Hva synes dere?

HER I BERGEN er stormen «Nina» på vei, og det blåser allerede rimelig hardt her. Den verste vinden er ventet om en time eller så, og utover kvelden. Jeg og Jørgen var på butikken tidlig i dag, og handlet kun inn for i dag og i morgen (resten av uken får vi handle for på mandag). Jeg krysser fingrene for at strømmen holder seg, for jeg har skikkelig lyst på søtpotetpizza i kveld! Lysene her blinker allerede… Vi har heldigvis masse tacorester i kjøleskapet om strømmen skulle gå, så mat har vi. Jeg kjenner jeg er helt anspent i kroppen, jeg er skikkelig redd for sterk vind. I Harstad, der jeg vokste opp, var det nesten aldri sterk vind eller mye regn, så det er en overgang. Men vi har kjøpt inn mye telys, har fyr i peisen og har fått inn Mio (katten) – så jeg tror vi har kontroll foreløpig.

I GÅR KVELD hadde jeg besøk av to av mine beste venninner her i Bergen, Renate og Benedikte. Vi hadde det så fint at jeg tror jeg glemte å ta bilder, haha. Det ble taco, smoothie, sjokolade og lompechips. En rolig TV-kveld i grunnen, med gode venner. Elsker slike kvelder, elsker å ha slike venner.

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Vilde

  Lykke til i møkkaværet. Her rister det i hele blokka. Ære være peisovn og talgelys. Håper strømmen holder, men det blinker fælt.

  Liker den nye headeren og utformingen på bloggen forresten! Veldig oversiktlig og fin :)

  God, stormfull lørdag! :)

  10. januar 2015 at 5:28 pm Reply
 • Maria

  Å, fin header! her er det også storm( stavanger) så eg føler med deg!

  11. januar 2015 at 1:48 am Reply
 • Renate

  Åå, så fin header! Det var kjempekoselig på fredag, koste meg skikkelig med dere! Vi må nødt til å få til flere sånne kvelder! Det er noe av det beste jeg vet; se på tv (alt av serier og programmer og filmer) med god mat og gode venner. Tusen takk for en fin kveld! <3

  11. januar 2015 at 3:21 pm Reply
 • IM

  Headeren var skikkelig stilig :-D

  11. januar 2015 at 7:52 pm Reply
 • Simona Lovise

  Var innom din gamle blogg fordi jeg er på leting etter hvordan man kan lage scrollbokser i innlegget, så du hadde de og viste hvordan man endret farge, men ikke koden til å få en scrollboks, kunne du vær så snill å sendt koden til det? :)

  11. januar 2015 at 9:01 pm Reply
 • yngaam

  Håper dere kom dere greit igjennom stormen i helgen! Her i Trondheim er det ikke mye vind om dagen, derimot er det så glatt at man omtrent beveger seg ute med livet som innsats!
  Stilig header du har fått deg! :)

  13. januar 2015 at 4:37 pm Reply
 • Synne

  Herlighet, jeg elsker den nye headeren din!

  13. januar 2015 at 11:15 pm Reply
 • mewkid

  (Ikke relatert til posten, men: Fikk du svaret jeg sendte deg på e-post?)

  SUPER header! Utrolig kul. Elsker detaljene!

  20. januar 2015 at 8:29 pm Reply
 • Hilde

  Så fin header! Så med en gang at det var Mette sin stil ;) typisk carro med blandt annet katt, kart, trening og kamera.

  21. januar 2015 at 3:12 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.