Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Just Keep Dancing Like We’re 22

4. januar 2015

[su_dropcap style=»simple»]S[/su_dropcap]tartskuddet har gått. Jeg har akkurat pakket opp en rykende fersk Macbook Pro med Retina-skjerm og det hele. Nesten så jeg ikke tør å røre den, it’s beautiful. Min gamle MacBook Pro er glad for å ha fått seg en ny venn i nøden, hun spiller på sitt siste vers. Jeg har planer om å formatere harddisken og kanskje kjøpe henne litt lengere tid, som en god nummer to. Ellers snufses det mye her i huset, både jeg og Jørgen har fått den beryktede vinterforkjølesen og jeg er på min syvende dag med nesespray. Tiden er helt fersk, og den står nesten stille. I Bergen er været slik været skal være; ustabilt.

Jeg spiser sunt igjen. Mager kesam med linfrø og honning. Søtpotetfries. Fredagstaco, kiwi og supper stappet med ferske grønnsaker. I dag skal jeg lage Chili Con Carne fra bunnen av, for første gang. Jeg har en liten haug med brev liggende som jeg skal svare på, en dag jeg har energi. Julepynten er nede, globusen og vintergardinene er oppe. Jeg er svimmel, nesten hele tiden. Det er energitappenede å være svimmel, spesielt når man ikke vet hvorfor (og ikke legen vet hvorfor heller). Jeg prøver å holde humøret oppe med ny sesong av Grey’s Anatomy og gamle episoder av Friends. Jeg leser «La Stå» av Ingrid Rishøi, og synes den er rar og fin.

Tankene svirrer. Jeg tenker på Sofie og brevet der det sto «Hvor kommer verden fra?» (les «Sofies Verden» av Jostein Gaarder). Og på alle de fantastiske karakterene i «Harry Potter» bøkene. Jeg tenker at bloggen er rotete, men det er kanskje ikke så rart når tankene er som de er. Jeg samler krefter, alene og med J. Det er ny sesong av «Hver Gang Vi Møtes», og jeg synes OnklP er et geni. Jeg har lyst å trene, masse, men må vente litt. Til jeg er klar igjen. Også vil jeg skrive en bok, men ser ikke helt hvem som ville lest den. Neste uke skal vi kjøpe ny sofa, og det gjør meg overraskende glad. Vi flytter den gamle (sove)sofaen inn på gjesterommet, og håper på besøk av familie og venner.

Jeg har avsluttet studiene. Nå går tiden med til å bli frisk. Jeg vil bli frisk så fort som overhode mulig, sparke svimmelheten i baken og ut vinduet. Har blitt sendt til MR og krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig. Vil bare fungere, få en fin jobb og leve. Jeg har en del lesere her på bloggen, av og til. I alle fall det som jeg definerer som mange. Hvem er dere egentlig? Jeg lurer på hvor dere bor, hva dere gjør og hvilken bok dere leser på. Om dere har det bra og er lykkelig. Om dere tenker like mye som meg, om dere også sitter fast.

Foto: Jordan McQueen.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

15 Comments

 • m.

  Huff, håper svimmelheten din går over! Vet litt hvordan du har det – nesten hvertfall. Jeg blir ofte veldig svimmel når jeg reiser meg, men det skyldes nok lave jernnivåer, tror jeg. I utgangspunktet enkelt å fikse. Krysser fingrene for at de finner kjapt ut hva det er og at du blir bedre snart!

  Boka jeg leser nå er Harry Potter and the Half-Blood Prince, bruker tida mi ellers på å studere noe realfaggreier og står vel halvveis fast – hvertfall psykisk. Men jeg jobber med det og satser på at det begynner å gå fremover snart! Akkurat nå har jeg det egentlig bra, føler meg avslappet og ikke stressa. Går litt opp og ned, men idag kan jeg ikke klage.

  Veldig fint innlegg, Caroline!

  4. januar 2015 at 5:32 pm Reply
  • carolinesverden

   Huff, det er skikkelig fælt å blir svimmel når man reiser seg. Jernmangel er ikke noe å spøke med. Elsker bloggen din!

   4. januar 2015 at 5:46 pm Reply
 • Kristine

  Huff, håper du finner ut av hva det er som gjør at du blir så svimmel! Det er ikke noe gøy å ha det sånn. :/ Men det kan helt sikkert være lurt å ta deg tid til å prøve å bli frisk!

  4. januar 2015 at 5:43 pm Reply
  • carolinesverden

   Takk Kristine <3

   4. januar 2015 at 5:46 pm Reply
 • Ane

  Hei Caroline! Jeg er innom bloggen din av og til, og følger deg på instagram. Du inspirerer meg! Jeg begynte å følge deg i fjor, tidlig på året, og har fulgt utviklingen. Konge!

  Selv heter jeg Ane og er fra Nordland. Nå er sitter jeg med ambivalente følelser angående ferieslutt og studiestart. Det blir godt å få hverdagen tilbake, men studiene hater jeg mer enn noe annet, så der har du den.

  Jeg leser min loslitte pocketutgave av The Fellowship of The Ring. Trene gjør jeg, tre ganger i uken. Styrkeløft, for det meste, men et av nyttårsforsettene er å begynne å gå på trening. Et annet er å stille i styrkeløftskonkurranser iløpet av året.

  Det tredje er å sende inn boka jeg har skrevet til et forlag! Håper du følger etter =)

  Og at du blir frisk! Stå på, fortsett å poste bilder på instagram!

  4. januar 2015 at 10:34 pm Reply
  • carolinesverden

   For en utrolig koselig kommentar! Tusen hjertelig takk!

   4. januar 2015 at 11:23 pm Reply
 • Nadia

  Heia:) jeg heter nadia, er 25 år, sykepleier og har fulgt bloggen din siden.. Tja, i sommer?

  Har du fått undersøkt om du kanskje kan ha krystallsyke? (Gjør det!). Ellers. Ja. Det tenkes og grubles. Noen ganger står jeg også fast men heldigvis så rykker det stadig fremover, etterhvert. Jeg leser ikke noe nå – hva vil du anbefale til ei som trenger at en bok skal sluke henne rå?

  Klem nadia

  5. januar 2015 at 12:32 am Reply
  • carolinesverden

   Jeg har snakket med legen flere ganger, tror ikke det er krystallsyke. Men takk for omtanken <3 En bok du kan sluke rå, hm. Vet ikke hva du liker, men jeg slukte i allefall "Hasselby" av Johan Harstad.

   5. januar 2015 at 12:44 pm Reply
 • Hilde

  Jeg vil lese boken din carro. Uten tvil en av de beste bøkene jeg kommer til å lese :)

  Krysser fingre og tær for at du blir frisk snart. Glad i deg

  5. januar 2015 at 10:50 am Reply
  • carolinesverden

   Du er best, Hilde. <3

   5. januar 2015 at 12:44 pm Reply
 • Sigrid

  Hei Caroline! Det aller viktigste er å bli frisk. Krysser fingrene for deg, at du snart vil finne ut av hva svimmelheten skyldes, slik at du kan bli frist. Jeg bor selv i Bergen, fyller 25 om et par uker. Begynte på masteroppgaven min idag, og føler meg generelt ganske «lost». Jeg leser «Furuset» etter din anbefaling, jeg gråter og ler, kjenner meg så godt igjen i henne. Jeg er på oppløpssiden, men ser ingen medalje vente på målstreken.. 5 års jusstudier har ikke gitt meg annet enn dårlig selvtillit.

  5. januar 2015 at 1:28 pm Reply
  • carolinesverden

   Ja, noen gang må man bare legge vekk alt og konsentrere seg om seg selv. Synes kommentaren din er sterk. Jeg heier på deg. Si i fra om du vil ta en kaffe en dag eller noe :)

   5. januar 2015 at 1:57 pm Reply
 • newchanceeveryday

  Mitt navn er Ingrid Marie, jeg er 21 år og lærerstudent på Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har fulgt bloggen din i flere år, og hadde definitivt lest boken din ;)
  For øyeblikket leser jeg ingen bok (se gjerne listen over bøker jeg har lest fra juni-desember 2014 på bloggen) men skal snart begynne å lese «Mister Pip» i forbindelse med engelskfaget.

  Må vel si at jeg har det bra. Og jeg er vel lykkelig, på en måte. Men ikke sånn skikkelig. Det kan jeg faktisk ikke hugse sist gang jeg var. Sånn på ordentlig. Jeg sitter vel også fast, på en eller annen måte.

  Lykke til med alle målene dine, Caroline :)

  5. januar 2015 at 10:53 pm Reply
 • Ingrid Marie

  Ser at det ble lagt ut feil bloggadresse på meg, *knis*

  5. januar 2015 at 10:54 pm Reply
 • Cecilie

  Hei! Jeg kom over bloggen din da din mann hadde likt den på facebook (jeg gikk i klasse med Jørgen på videregående)! Så jeg titter innom når jeg tar «bloggleserunden» min :-) Kjempespennende å følge deg, Jørgen har vært heldig :-)

  12. januar 2015 at 12:51 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.