Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Tirsdagstanker

16. desember 2014
 • Snø er fint, helt til det blir til is eller slaps.
 • Jeg gav opp en bok i dag, for første gang på lenge. På side 178 sa det stopp. Hvorfor skal jeg måtte bruke tiden min på ting som ikke gir meg glede? Nå er det Harry Potter som gjelder.
 • Det eneste som betyr noe er det som gjør meg glad. Å bruke tid og krefter på mennesker eller ting som ikke betyr noe i lengden er energitappende og bortkastet tid.
 • Ikke la andre definere deg.
 • Dropp nesesprayen etter ti dager, ellers blir du faktisk avhengig. Faktisk.
 • Alle fortjener en sjanse eller tre. Men tre sjanser holder.
 • Det jeg ønsker meg aller mest er et fullformats speilreflekskamera og Photoshop.
 • Jeg er ferdig med sesong syv av «Doctor Who» (den siste som ligger på Netflix), og jeg føler meg helt tømt. Har ikke lyst til å starte på noen nye serier akkurat nå, så jeg ser opp igjen «Friends» og følger med på de nyeste episodene av «Pretty Little Liars», «Modern Family» og «Supernatural».
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

1 Comment

 • Kristine

  Så mange lure tanker! Kjedelig at du ikke likte Stille da – jeg synes det var ganske interessant lesing. Den ga meg i det minste noen nye tanker om meg selv. :) Men du må kose deg masse med Harry Potter og andre ting som gjør deg glad!

  16. desember 2014 at 6:58 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.