Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Nyttårsforsetter for 2015

30. desember 2014

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap]eg elsker begynnelser. Mandager, starten på helgen og starten på et nytt år. Og jeg elsker også å sette meg mål for fremtiden, spesielt ved starten på et nytt år. 2014 har vært et ubeskrivelig læringsrikt år, og jeg håper 2015 bare blir en forlengelse av den læringskurven jeg har hatt. Her kommer mine nyttårsforsetter for neste år.

 1. Jeg vil lese minst 12 bøker. Om jeg prioriterer å lese litt mer er dette absolutt et overkommelig mål, og jeg har så ufattelig mange uleste bøker i bokhyllene mine.
 2. Spare penger. Jeg vil sette av 1000 kr til sparing i månenden, i tillegg til det jeg setter på min og Jørgens sparekonto og reisekonto. Jeg vil la være å kjøpe bøker, og heller låne på biblioteket. Og jeg kan heller ta meg en kopp te og spise middag hjemme, enn å spise ute hver gang jeg treffer venner.
 3. Besøke minst ett nytt land. Jeg og Jørgen har allerede bestilt reise til Island i april, jeg gleder meg så utrolig mye. Sommerferien er ennå åpen, men jeg skal være fornøyd om jeg får besøkt kun Island neste år også.
 4. Besøke Oslo igjen. Jeg savner Oslo, og vennene mine der! Derfor har jeg fryktelig lyst å ta meg noen dager i den fine tigerbyen i løpet av neste år.
 5. Si nei. Jeg vil at 2015 skal være mitt år, der jeg lytter til hva som er best for meg. Dette innebærer mer egentid og kjærestetid, pluss at jeg må lære meg å si nei når nok er nok.
 6. Trene minst to ganger i uken. Så fremt jeg ikke er syk eller skadet synes jeg to ganger i uken skal stå som et minimum, selvom jeg vil satse på tre til fire ganger i uken.
 7. Spise sunt og variert. Også på ferie. Den største smellen (eller de største smellene) jeg har gått på i år er at jeg har tatt meg treningsfri og har spist veldig usunt i sommerferien, på bryllupsreisen og i julen. Det kan jeg ikke tillate meg selv i like stor grad neste år. Jeg skal kose meg på bursdagen min og Jørgen sin, og i julen. Men ellers skal jeg være skjerpet alle andre dager enn lørdagskvelden (da er litt kos lov).
 8. Ta flere bilder, filme og sortere. Kameraet er til for å brukes, og film er koselig å se tilbake på. Dessuten skal jeg bli mye flinkere til å sortere bildene mine i mapper, og ta vare på dem.
 9. Mer hverdagsaktivitet. Hvilket betyr mer husvask, flere turer og kanskje litt yoga. Kan ikke skade! Tenkte jeg skulle ha alarm på minst hver time, så jeg får beveget meg jevnlig.
 10. Lage et bloggdesign. Dette har jeg alltid hatt lyst til, og jeg vil sette av tid neste år til å lære og lage mitt eget design. Frem til nå har jeg alltid kjøpt bloggdesigner av andre.
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

1 Comment

 • Marie

  Åhh Island! Misunner deg den! Håper 2015 blir et bra år!

  15. januar 2015 at 9:00 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.