Nye produkter fra iHerb

7. desember 2014

[su_dropcap style=»simple»]J[/su_dropcap] eg har prøvd mange nye produkter fra iHerb.com i det siste, og har fått noen nye favoritter. Det er helt genialt at man kan tjene poeng på iHerb, og få hjem produkter nesten helt gratis. Om du vil gjøre det samme kan du lese mer om hvordan på denne siden. Som dere ser går det mye i te for tiden! Om du vil vite hvordan du bestiller fra iHerb og mer om mine favoritter kan du lese dette innlegget.

Simply Organic, Garlic Powder
Jeg elsker krydder fra Simply Organic, og dette er intet unntak. Denne smaker skikkelig godt, ren hvitløkssmak. Perfekt i de aller fleste middagsretter, og et must på kjøkkenet. Du kan også kjøpe hvitløkspulver med salt eller løkpulver på iHerb. Terningskast 6/6.

Simply Organic, Cinnamon
Mer krydder! Visste du at kanel som du kjøper i norske butikker ofte kan være giftig, spesielt i store mengder. Kanel innholder et stoff som heter kuramin, og du kan lese mer om dette hos Mattilsynet. Om du, som meg, bruker kanel hver dag kan det derfor lønne seg å invistere i økologisk kanel som har mye lavere innhold av kuramin. Dette kanelet smaker skikkelig godt! Terningskast 6/6.

Harney & Sons, White Christmas Tea
Jeg bare elsker de fine boksene som te fra Harney & Sons kommer i! Fungere utmerket som pynt på kjøkkenet! Men nok om det, det er tross alt smaken som er det viktigste her. Denne teen er en julete som (såvidt jeg forstår) kun selges nå i julesesongen. Jeg synes den smakte godt, selvom jeg ikke helt klarer å definere hva den smakte. I allefall mandler og vanilje. Litt bitter ettersmak. Terningskast 4/6.

Harney & Sons, Black Tea with Holiday Spices
Dette er også en julete som kun selges hos iHerb nå i julesesongen. Denne smaker skikkelig jul, med smak av nellik, sitrus, kanel og mandler. Søt, krydret og sterk smak av sort te. Dropper å drikke så mye gløgg i år, denne teen fungerer utmerket som erstatning! Terningskast 5/6.

Harney & Sons, Chocolate Mint
Liker du After Eight sjokoladen? Eller mint og sjokolade generelt? Da er denne teen noe for deg! Kanskje min all time favoritt? Denne finnes også i løs-te, om du foretrekker det. Terningskast 6/6.

Harney & Sons, Green Tea with Coconut
Jeg drikker grønn te hver dag, og elsker å finne ny te som faller i smak. Denne smaker svakt av kokos, og er ellers en mild og søt te. Ble positivt overrasket. Inneholder blant annet sitrongress, vanilje, kokos og ingefær. Terningskast 5/6.

Organic Kandy Kale, Sea Salt Caramel
Grønnkål er i vinden som aldri før! Her i huset lager vi ofte grønnkålchips eller grønnkålsuppe. Her er det laget grønnkålgodis i juleversjon med smak av karamell, vanilje og havsalt. Raw, vegansk og glutenfritt. Og dessuten overraskende knallgodt! Skal garantert ha flere av disse, sunt og godt slår aldri feil. Eneste negative er at man får masse kål på tennene etterpå, haha. Ha tannpirker i nærheten. Terningskast 5/6.

Organic Kandy Kale, White Chocolate Peppermint
Det er ikke alle som liker peppermyntesmak i godis, men det gjør jeg! Og denne grønnkålgodisen er sånn sett midt i blinken for meg med både peppermynte og hvit sjokolade. Jeg ble veldig overrasket over hvor utrolig godt dette var, og det skal garantert kjøpes igjen. Terningskast 6/6.

Yogi Tea, Green Tea Blueberry Slim Life
Mer grønn te! Dette er min favoritt for tiden, grønn te med nydelig blåbærsmak. Også er det så fint med små visdomsord på te-posene. Anbefaler virkelig denne. Terningskast 6/6.

Organic, Green Tea, Mandarin Orange
Jeg er veldig glad i den grønne teen fra denne produsenten med smak av mango, så tenkte jeg måtte prøve denne med mandarin også. Det ble dessverre en stor skuffelse, for den smaker bare bittert og ikke spesielt mye mandarin akkurat. Styr unna den, kjøp heller den med mangosmakTerningkast 1/6.

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.