En fin høstliste

19. november 2014
 • Det blir tidligere mørkt. Jeg liker mørket, fordi jeg liker lyset. Jeg liker stearinlys, globusen min, kaninlampen, gatelykter, opplyste vinduer, peis, fyrstikker og julelys.
 • Det blir kaldere. Det betyr at Mio (katten min) vil være mer inne med meg, i fanget eller som en pelsball i sofaen. Jeg kan bruke ullsokker, tøfler, hettegensere, joggebuske og skjerf. Vi kan fyre i peisen og jeg kan tulle meg inn i store ulltepper. Og jeg kan ligge under dynen hele natten uten å bli for varm! Dessuten kan jeg drikke masse varm te, hele tiden.
 • Det går mot jul. Jeg har begynt på julegavene og skal snart innta IKEA og andre butikker for å hamstre “litt” julepynt. Jeg er av typen som gjerne pynter med alt mulig over alt. Ingen system, ingen fargekoder. Bare MASSE JULEPYNT! Og julemusikk.
 • Jeg leser. Leselysten er tilbake, og det er så deilig. Nå leser jeg hver dag, og når jeg ikke leser så savner jeg å lese. Jeg dras mot bøkene mine. Jeg er kanskje ikke den som leser kjappest, men det betyr ikke noe.
 • Brev i posten. Brev i posten er det beste jeg vet, og jeg har fått noen brevvenner nå. Bare ELSKER det. Vil gjerne ha flere brevvenner, så ta kontakt om du har lyst på en du og.
 • Ny musikk. Jeg har falt helt for Shine – Kygo Remix av Benjamin Francis Leftwich, Breathe av RHODES og Dancing In The Dark av Luke James. Sistnevnte kan man godt danse litt til i høstmørket. Gjerne med en man er glad i.
 • Nerdete TV. Jeg har funnet meg et nytt favorittprogram, som den realityelskeren jeg er. “Gift ved første blikk” på TVNorge er noe av det kleineste, morsomste, mest spennende og interessante jeg noen gang har sett. ELSKER DET! Samme gjelder “Bør de gifte seg?” på NRK og “Bloggerne” på TV2 Bliss. Ah, Carolinetid (fordi Jørgen vil ikke se på dem, buhu).
 • Doctor Who! Beste TV-serien ever. Vil aldri den skal ta slutt. Aldri!
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

3 Comments

 • Kiwie//Kristine

  Fin liste, er spesielt glad i høst-/vintermørket selv. Det er litt magisk i grunn. Aller best er det å gå inn i kinomørket mens det er lyst ute og så komme ut igjen etter at det er blitt mørkt ute (vel, kanskje ikke om filmen er skikkelig dårlig, men ellers).

  20. november 2014 at 5:24 pm Reply
 • hedvig

  åh vilken bra och fin lista!! jättefin blogg verkligen!

  21. november 2014 at 7:18 am Reply
 • Elisabeth

  Brevvenner husker jeg at jeg hadde da jeg var yngre, men av en eller annen grunn har jeg mistet kontakten med nesten samtlige av dem.
  Jeg er litt ambivalent til at det blir mørkere. Jeg blir veldig trøtt av at det er mørkt lenge på morgenen og blir tidlig mørkt på kvelden, men jeg syns også det er koselig med alle lysene som da kommer frem :)

  2. desember 2014 at 7:14 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.