Bryllupsreisen vår

16. november 2014

[su_dropcap style=”simple”]N[/su_dropcap]å har vi kommet hjem igjen, etter to fine uker på Gran Canaria. Hotellet vårt var helt vilt! Det heter Lopesan Baobab Resort og ligger i Costa Meloneras. Det er et svært 5-stjerners hotell med noe sånt som seks forskjellige bassenger, fire resturanter og fire barer. Rett og slett et veldig fint og afrikanskinspirert hotell. Vi har ikke dratt mye rundt for å se på øyen, dessverre. Jeg har vært på øyen et par ganger før, og har sett en del da. Denne ferien var egentlig kun kjærlighet, soling, avslapning, bading, lesing og mat. Hotellet hadde et supert treningsrom, så jeg fikk faktisk trent noen ganger. Og jeg fikk også svømt 1000 meter en dag, pluss en hel del svømming jeg ikke telte meter på. Maten på hotellet var veldig bra, spesielt middagen. Vi hadde frokost og middag inkludert hver dag, for å gjøre det enkelt. Og jeg har spist så utrolig, utrolig mye. Både sunt og usunt. Når jeg gikk på vekten og tok målene i dag fant jeg ut at jeg har klart å gå opp over 3 kg og 16 cm på hele kroppen! På to uker! De tallene taler for seg selv, haha. Men det var veldig verdt det, og jeg vet at jeg fint klarer å hente meg inn igjen. Hadde du klart å motså denne maten kanskje?

Seriøst, den maten. Kommer til å drømme om den fremover. Men tror kroppen min er rimelig takknemlig og glad for at sukkertiden er over, og havregrøten er tilbake. Haha! Tror nesten aldri jeg har spist så mye i hele mitt liv. Nå høres det ut som vi ikke har gjort så mye annet enn å spise, haha. Men det var faktisk noen dager der nede som ikke var så bra som jeg hadde villet de skulle være. Jeg klarte nemlig å pådra meg hele FIRE migreneanfall på én uke, det var ganske forferdelig. Jeg som nesten aldri har migreneanfall ellers! Og Jørgen ble matforgiftet og lå strak et par dager. Pluss at jeg var skikkelig syk i går når vi skulle dra hjem. Jeg satt bare og krysset fingrene hele veien på at jeg ikke skulle kaste opp (migreneanfall). Typisk at slikt skjer når man skal slappe av og ha ferie. Men ellers har jeg hatt det helt topp! Har til og med fått lest ut hele fire bøker, og det er jeg godt fornøyd med. Det var skikkelig deilig å ligge i solen og bare bli varmet, og samle på fregner. Her er litt flere bilder fra turen.

Sånn! Nok bildespamming, haha. Jeg er egentlig ikke noe glad i å dra til typiske Sydenland for å sole meg og ligge stille. Jeg liker å oppleve ting, og liker storbyferier veldig godt. Men dette trengte jeg virkelig nå, det var bare helt perfekt. Unner alle en slik ferie en gang i blant! Nå er det andre boller her hjemme. Fremover skal jeg gi alt jeg har både på treningsfronten, kostholdsfronten og livsfronten. Hva skjer hos dere?

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

5 Comments

 • Camilla

  Så utrolig fint det var der! Reiser antakelig til Gran Canaria i vinterferien, så gleder meg til sol og varme!:) Hadde neppe klart å stå imot all de gode maten, og når man først er på ferie må man jo kose seg! Tviler ikke på at du kommer til å gi alt på alle fronter fremover, du er flink!:D

  16. november 2014 at 10:40 pm Reply
 • Siljeplante

  Såå fine bilder! :D Var superkoselig å få masse snaper også! Så fint at dere har hatt det fint stort sett :) velkommen hjem!

  17. november 2014 at 8:40 am Reply
 • liseliten

  Det så helt nydelig ut!

  17. november 2014 at 11:26 am Reply
 • Vilde

  Jeg ELSKER Gran Canaria! Og det hotellet så utrolig flott ut! Ser ut som dere har hatt en flott periode, til tross for sykdom og uggenheter!
  Velkommen hjem igjen! :)

  17. november 2014 at 8:22 pm Reply
 • Marie

  Bra dere hadde en bra tur! Gran Canaria har jeg veldig lyst å dra til, har ikke vært så mye i syden, egentlig!
  Tankene begynte å vandre til hvor jeg kunne tenkt meg å dra på bryllupsreise. Santorini, tror jeg!

  28. november 2014 at 7:05 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.