Nytt på musikkfronten

19. oktober 2014

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]et har kommet mye bra musikk den siste tiden, og jeg har også funnet frem noen gamle godbiter i høstmørket. Regnet (her i Bergen) dunrer hardt mot ruten, jeg har aldri sett maken. Det er fascinerende, men samtidig meget frustrerende når man ikke har regntøy (har bestilt, kan ikke bo i Bergen uten regntøy!). Alt jeg vil er å plugge musikk i ørene samtidig som jeg tramper i alle sølepytter på min vei. I dag var jeg ute en tur barbeint, det var berikende og fint.

I dag er det søndag. Søndager er egentlig mine hardeste treningsdager, men ikke denne uken. Denne uken trengte jeg fred og ro, og da ble det treningsfri. I dag har jeg sovet lenge, spist egg og sett «Doctor Who». Jeg er nå akkurat ferdig med sesong fire, og jeg blir bare mer og mer fascinert. For en utrolig merkelig, morsom, absurd, fantasifull og spennende TV-serie! Noen episoder er så dårlig at jeg vrir meg i sofaen, men jeg kan ikke annet enn å elske doktoren og alle hans hjelpere. Om du liker Sci-fi så MÅ du se «Doctor Who». Basta. Shit, jeg drømmer alt for mye om romvesner for tiden.

Anywho… Jeg har også hørt på musikk i dag. Samtidig som jeg har tenkt på livet og meningen med alt. Sånt man aldri bør tenke for mye på. Alt jeg ville bli, alt jeg drømmer om. Hvordan veien skal gå videre. At livet er skikkelig vanskelig og skikkelig fint. At hendene skjevler samtidig som øynene ler. For en verden vi lever i. For noen kontraster, alt for mange likheter. Fryd og grøss. Og oppi all filosoferingen smekket jeg sammen årets høstliste på Spotify. Hvilke sanger hører du på for tiden?

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Alva

  Jeg liner slike ærlige tekster fra deg! Veldig fint og ærlig skrevet… Synes også mye bra musikk har kommer ut i det siste, elsker Siri Nilsen sitt nye album, og Angus and Julia Stone sin sang «A Heartbreak», pluss noen flere. Jeg tror høsten er min favorittmåned. Ha en fin mandag! :)

  20. oktober 2014 at 5:26 am Reply
 • Ingvild

  svar/

  Åhh, *smelt*, tusen takk, vakre, gode deg <3 Det setter jeg så pris på. TAKK! Made my day! Jeg tenkte meg faktisk på selve slippfesten som skal være i Trondheim, der er det sikkert massevis av skribenter og spennende mennesker. Tjohei!

  Musikk, regn og Bergen synes jeg høres ut som en riktig bra kombinasjon, jeg…! Og du, forresten, hvor ble egentlig av det der rutine-innlegget ditt? Ville gå tilbake og lese det igjen, men det var ikke der?

  Håper du får en SUPER uke, Caroline! :D

  20. oktober 2014 at 6:48 am Reply
 • carolinesverden

  Alva: Tusen takk, så snilt av deg! Siri Nilsen er fantastisk!

  Ingvild: Hurra for deg! Jeg slettet rutineinnlegget. Følte det ble litt for privat kanskje. Var det noe spesielt du ville lese?

  20. oktober 2014 at 10:36 am Reply
 • Ingvild

  sv/

  Aw, herlighet. Jeg blir nesten litt forlegen. Tusen millioner takk, det varmer hjertet mitt SÅ mye. Jeg gleder meg også litt til at folk kan lese boka mi (eller hehe, bøkene mine) Håper den tiden kommer snart, yay. Jobber faktisk med et romanprosjekt for tiden, men det går (som alltid) ganske tregt, og veldig i rykk og napp. Men heiaheia, små steg er jo steg, de også!

  Ah, det skjønner jeg veldig godt. Ja, nei, var egentlig ingenting spesielt jeg ønsket å lese, skummet på en måte bare gjennom det ganske raskt, så tenkte å lese det grundigere en annen gang, men pytt. Privatlivet sitt må man jo passe på <3

  Xxx,
  Ingvild

  20. oktober 2014 at 1:31 pm Reply
 • Marte

  Jeg hører på alt for mye rart, haha! Tror jeg har en ekstremt allsidig musikksmak :P Men en ting jeg har gjenoppdaget nå er Ben Folds med «The luckiest». Elsket den sangen før, og med filmen «About time» har de laget en ny innspilling som er kooooslig ;)
  Har du sett About Time, forresten? Søt film!

  21. oktober 2014 at 4:41 pm Reply
 • carolinesverden

  Marte: Takk for både film- og musikktips! :)

  21. oktober 2014 at 7:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.