Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Norgesferie DEL 2: Geiranger – Harstad

6. oktober 2014

[su_dropcap style=»simple»]D[/su_dropcap]a er det klart for del 2 av vår fantastiske Norgesreise. Del 1 kan du lese her. Reisen fra Geiranger til Harstad var fantastisk. Vi overnattet en natt rett utenfor Trondheim (Rica Hell Hotell) og en natt i Mo i Rana. Rica Hell er en av mine favoritthotell i Norge (bare husk å be om rom i den nye delen av hotellet). De har treningsrom, basseng og ikke minst helt utrolig god mat og frokost. Vi hadde middagsbuffet, litt dyrt men så verdt pengene! Tror nesten aldri jeg har koset meg så mye, jeg.

På  turen videre fra Trondheim var vi innom Inderøy og Stiklestad, og det var noen skikkelig fine opplevelser. Inderøy har så mange sjarmerende kaféer og steder, jeg var helt bergtatt! Norge er så fint! Vi stoppet på Polarsirkelen også, og trakk inn fjellluften. Mo i Rana var dessverre en ganske stor nedtur, byen virket helt tom og forlatt og grå. Dessverre ble vi på hjemturen stående ganske lenge i Mo i Rana pga. biltrøbbel Husk å sjekke om bilen er i god stand og du har reservedeler før du drar på langtur. Tid for bildedryss!

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

2 Comments

 • Hilde

  Nydelige bilder! Så ut som en herlig tur :)

  7. oktober 2014 at 3:04 pm Reply
 • Camilla

  Norge er så vakkert! Hvor er det nederste bildet til venstre tatt, med alle vardene?:D

  9. oktober 2014 at 6:54 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.