#3: Hverdag

[su_dropcap style=»simple»]I[/su_dropcap] går var det en innmari fin dag. Jeg satt meg på bussen til byen, og jeg fikk vindusplass. Så hørte jeg på skikkelig bra musikk og følte meg lykkelig. Jeg elsker å busse. Deretter spaserte jeg rundt i byen og tok litt bilder (med godmusikk på ørene), og drakk grønn te på Litteraturhuset. Snart kom noen venninner og vi tok oss en fototur i Skostredet og opp mot Det Lille Kaffekompaniet. Der drakk jeg kakao og møtte flere venninner. Så gikk vi ned til Dyrebeskyttelsen og koste med pusekattene, og deretter ble jeg hentet av mine kjære og vi hadde en fin kveld hjemme. Sånne dager, sukk.

 

6 kommentarer om “#3: Hverdag

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.