#3: Hverdag

23. oktober 2014

[su_dropcap style=”simple”]I[/su_dropcap] går var det en innmari fin dag. Jeg satt meg på bussen til byen, og jeg fikk vindusplass. Så hørte jeg på skikkelig bra musikk og følte meg lykkelig. Jeg elsker å busse. Deretter spaserte jeg rundt i byen og tok litt bilder (med godmusikk på ørene), og drakk grønn te på Litteraturhuset. Snart kom noen venninner og vi tok oss en fototur i Skostredet og opp mot Det Lille Kaffekompaniet. Der drakk jeg kakao og møtte flere venninner. Så gikk vi ned til Dyrebeskyttelsen og koste med pusekattene, og deretter ble jeg hentet av mine kjære og vi hadde en fin kveld hjemme. Sånne dager, sukk.

 

Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Siljeplante

  Så UTROLIG fine bilder! Du er superflink!

  23. oktober 2014 at 8:01 pm Reply
 • victoria

  Bergen<3

  24. oktober 2014 at 3:57 am Reply
 • Reidun Beate

  Så fine bilder Caroline. :D

  24. oktober 2014 at 6:59 am Reply
 • Kristine

  Det hørtes ut som en skikkelig bra dag! Så fine bilder òg. :) Jeg må virkelig komme meg til Bergen en dag.. ser ut som en så koselig by.

  24. oktober 2014 at 7:04 am Reply
 • Inger Kristine

  Tenk at jeg snart blir 33 år og fortsatt aldri har vært i Bergen! Det ser så himla koselig ut, må virkelig få tatt meg en tur.

  24. oktober 2014 at 8:24 am Reply
 • Monica M. B.

  Det hørtes ut som en kjempeherlig dag. :o)

  25. oktober 2014 at 6:53 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.