Norgesferie DEL 1: Bergen – Geiranger

 

I sommer var jeg på min hittil livs beste ferie; Norgesferie! Vi kjørte bil fra Bergen til Harstad (mitt hjemsted) og tilbake igjen til Bergen. Vi besøkte blant annet Geiranger, Trondheim, Lofoten, Mo i Rana, Mosjøen og Inderøy. Når vi skulle kjøre hjemover igjen fikk vi problemer med bilen, der var ganske kjipt. Og selvom vi fikk noen fine dager med bilstopp i Mosjøen vil jeg anbefale å lese denne siden om hva man må sjekke på bilen før man drar på bilferie, og også bildelerbutikk for å få oversikt over din/deres bil.

Jeg har delt opp vår ferie i flere deler, og tenker å legge inn litt tips her og der. Denne første delen blir fra Geiranger og turen til Geiranger. Når vi ankom Geiranger ble jeg helt satt ut av den fantastiske naturen. Jeg tenkte at det var det fineste jeg noen gang har sett! Vi bodde på Hotell Utsikten, et gammelt hotell med den villeste utsikten noensinne!

Her kommer bilder fra kjøreturen fra Bergen til Geiranger. Vær snill å se bort i fra at jeg har på meg kjøreklær (det vil si behagelige klær som ikke helt ser så bra ut i sammensettingene, haha).

 

 

 

6 kommentarer om “Norgesferie DEL 1: Bergen – Geiranger

  1. Det er utrolig fint i Geiranger! Bare litt synd at det tar helt av med turistskipene – var skikkelig tåkete luft og helt fullt av busser nede i dalen da vi kjørte forbi i fjorsommer. Ser ut som om det var litt roligere der da dere var der. :)

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.