Norgesferie DEL 1: Bergen – Geiranger

11. september 2014

 

I sommer var jeg på min hittil livs beste ferie; Norgesferie! Vi kjørte bil fra Bergen til Harstad (mitt hjemsted) og tilbake igjen til Bergen. Vi besøkte blant annet Geiranger, Trondheim, Lofoten, Mo i Rana, Mosjøen og Inderøy. Når vi skulle kjøre hjemover igjen fikk vi problemer med bilen, der var ganske kjipt. Og selvom vi fikk noen fine dager med bilstopp i Mosjøen vil jeg anbefale å lese denne siden om hva man må sjekke på bilen før man drar på bilferie, og også bildelerbutikk for å få oversikt over din/deres bil.

Jeg har delt opp vår ferie i flere deler, og tenker å legge inn litt tips her og der. Denne første delen blir fra Geiranger og turen til Geiranger. Når vi ankom Geiranger ble jeg helt satt ut av den fantastiske naturen. Jeg tenkte at det var det fineste jeg noen gang har sett! Vi bodde på Hotell Utsikten, et gammelt hotell med den villeste utsikten noensinne!

Her kommer bilder fra kjøreturen fra Bergen til Geiranger. Vær snill å se bort i fra at jeg har på meg kjøreklær (det vil si behagelige klær som ikke helt ser så bra ut i sammensettingene, haha).

 

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

6 Comments

 • Ingrid E

  Åh, så fint!

  11. september 2014 at 3:13 pm Reply
 • Kristine

  Det er utrolig fint i Geiranger! Bare litt synd at det tar helt av med turistskipene – var skikkelig tåkete luft og helt fullt av busser nede i dalen da vi kjørte forbi i fjorsommer. Ser ut som om det var litt roligere der da dere var der. :)

  12. september 2014 at 8:16 am Reply
 • Jeanette

  Så fine bilder, Caroline. Ser ut som dere koste dere veldig på tur sammen :)

  12. september 2014 at 1:02 pm Reply
 • Camilla

  Ååå, Norge er så fint!

  12. september 2014 at 1:48 pm Reply
 • Monica M. B.

  Jeg trodde først utsikten fra hotellromemt var et bilde/maleri… Stunning…

  13. september 2014 at 9:36 am Reply
 • Norgesferie DEL 2: Geiranger – Harstad |

  […] er det klart for del 2 av vår fantastiske Norgesreise. Del 1 kan du lese her. Reisen fra Geiranger til Harstad var fantastisk. Vi overnattet en natt rett utenfor Trondheim […]

  6. oktober 2014 at 7:00 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.