Litt om iHerb + mine iHerb-favoritter

13. september 2014

[su_dropcap style=”simple”]J[/su_dropcap]eg har fått en del spørsmål om iHerb, så tenkte jeg skulle lage min egen lille guide. Jeg har bestilt varer fra iHerb ganske lenge nå, og har prøvd ut en god del produkter. Kan jo starte med å at på iHerb kan man få kjøpt mange sunne og naturlige produkter til mye lavere pris enn i Norge. De selger egentlig alt mulig, og man blir fort avhengig, haha. iHerb har bestått i over ti år, og har vunnet mange priser. Med andre ord trenger man absolutt ikke være redd for å handle her, systemet er helt trygt. Jeg har aldri hatt noen problemer med betaling, og har alltid fått pakkene mine. Det hendte en gang at noen varer var ødelagt når de kom frem, og da klaget jeg. De satt med en gang pengene mine tilbake på konto, det er helt knall service!

Første gang du skal handle på iHerb trenger du kun å registrere adresse og visakort. Det du handler for blir trukket fra kortet ditt ganske fort, hos meg blir det trukket som regel samme eller neste dag. Du vil forresten få 5 dollar i rabatt om du bruker koden «MBM322» første gang du handler, om du handler for under 40 dollar. Du kan også få denne rabatten ved å trykke på denne linken, og handle her i fra. Du trenger ikke være innlogget for å begynne å handle, men må logge inn når du skal bestille. Da trenger du kun oppgi e-post og ønsket passord for å lage en brukerkonto.

Når du har registrert deg kan du lage deg ønskeliste på «WISHLIST», du kan se på bestillingen din på «VIEW CART & CHECK OUT», du kan se profilen din på «MY ACCOUNT» og på «RE-ORDER» kan du bestille samme bestillinger som du har bestilt før. Så skal man finne frem i jungelen av flotte produkter, og det er vel det som skremmer vekk de fleste. På toppen av siden kan man se forskjellige kategorier. På «TRIALS» ligger produkter som akkurat nå er billigere, altså på tilbud. Husk at prisene her kun gjelder for et produkt, så du kan ikke kjøpe mange av det samme produktet til tilbudspris. På «BESTSELLERS» finner du de produktene iHerb selger mest av. «NEW» er nye produkter de nettopp har tatt inn og på «SPECIALS» finner du dags- og ukestilbud.

Husk at det ikke er alle ting som er lov å kjøpe inn til Norge, spesielt noen typer kosttilskudd, men det meste kan man handle. Samtidig som du handler kan du bruke en valutakalkulator for å regne ut fra dollar til norske kroner, slik at du ser at du ikke kommer over 200 kr (som er tollgrensen). Frakt er ikke med i disse 200 kronene. Jeg vet ikke hva du er ute etter å kjøpe, men det kan jo kanskje for eksempel være Quest bars, Atkins produkter, Walden Farms produkter, Jelly Beans eller Pukka te. Her gjelder det å se seg om på kategorier man interesserer seg for, lese blogganbefalinger eller slikt.

Når det gjelder frakt så finnes det flere alternativer. Om jeg vil ha produktene fort benytter jeg meg av frakttypen som heter «DHL EXPRESS – INTERNATIONAL», den som koster fra 8 dollar (prisen kan stige om pakken er for tung, følg med) og som leveres rett på døren din. Du vil da som regel motta pakken din levert på døren i løpet av ca. 2-5 dager etter bestillingen er sendt. Den billigste fraktmetoden heter «INTERNATIONAL AIRMAIL», og den koster fra 4 dollar og oppover. Her må du holde pakkens vekt under 1,8 kg for å få fraktprisen på 4 dollar. Om du velger denne frakten kan det ta opp til fire uker før pakken kommer frem, og du vil da få en hentelapp i posten. Mine pakker har som regel kommet etter 1-1,5 uker.

Jeg vil anbefale dere på det sterkeste å lese iHerb-guidene til Bakekona og Lovely Liller før du bestiller noe. Disse jentene er flinke å skrive om alt du trenger å vite, pluss at de ofte anbefaler sine favoritter. Vil også anbefale ispar.no, en side med mye bra om iHerb på norsk. Siden er uoversiktlig, men se helt nederst for å komme til forskjellige kategorier.

Her kommer en liten oversikt over mine iHerb-favoritter. Trykk på linken for å komme direkte til produktet på iHerb, og for å se bilde av produktet.

 


 

Alter Eco, organisk mørk sjokolade

 • Dette er en skikkelig god mørk sjokolade med 85 % kakao. Jeg spiser litt mørk sjokolade hver dag, fordi det er veldig sunt, og derfor er det fint for meg å kjøpe det fra utlandet der det er litt billigere. Denne har en god og rund smak.

 Annie’s Homegrown, Cheddar Squares

 • Disse små firkantete kjeksene har smak av svak cheddar og minner litt om Ritzkjeks. Om du spiser 27 kjeks er det 150 kalorier i dem. Og jeg lover dere, 27 kjeks går skremmende fort ned. Disse er virkelig farlig gode, anbefaler dem til lørdagskosen.

Annie’s Homegrown, Organic Bunny Fruit Snacks

 • Dette er små gelekaniner som virkelig smelter på tungen. Jeg bare elsker dem! Et must på lørdagskvelden eller når du vil ha noe godt. De kommer i småpakker, og i en småpakke er det 70 kalorier. Dessuten er det ingen fargestofftilsetninger, vegansk gelatin og de er laget av ekte fruktjuice.

Annie’s Homegrown, White Cheddar Bunnies

 • Dette er små kaninkjeks som kan sammenlignes med cheddarkjeksene jeg skrev om tidligere. Disse er laget av hvit cheddar og smaker skikkelig godt. Om du spiser 44 stykker får du i deg 150 kalorier. De er ganske små, så de går fort ned når man først smaker på dem. Haha, farlige gode.

Atkins, Caramel Nut Chew

 • Dette er kanskje min aller største favoritt fra Atkins og iHerb, den er rett og slett litt farlig å ha i hus. Smaken er omtrent identisk som Snickerssjokolade, og den er bare helt vanvittig god. Dessverre inneholder den litt kalorier (130 kcal per bar), men veldig lite sukker og annet tull. Tommel opp!

Atkins, Chocolate Coconut Bar

 • Disse har du kanskje sett i norske butikker også? De fleste dagligvarebutikkene har den, men det er selvfølgelig mye billigere å kjøpe den i stort kvantum fra iHerb. Denne smaker veldig godt, nesten akkurat som Bounty. God å ha når man skal kose seg litt ekstra, det er 170 kalorier i én bar.

Atkins, Peanut Butter Cups

 • Dette er kanskje noe av det beste jeg kan få, sånn av alt i verden. Det er farlig å ha dem liggende, jeg må tvinge meg til å bare holde meg til en pakke om gangen. Det er delig sjokolade fylt med peanøttsmør, helt fantastisk godt. I en pakke med to stykker er det 160 kalorier.

Atkins, Chocolate Peanut Candies (M&M’s)

 • Disse smaker akkurat som M&M’s med peanøtter inni, og er kjempegod som kos når man synes man fortjener det.

Atkins, Chocolate Candies (M&M’s)

 • Disser her bestiller jeg nå hele tiden. De fungerer genialt som godis både på lørdag og i hverdagen. Med kun 1 gram sukker per pakke og også lite kalorier (110 kcal) unner jeg meg disse med god samvittighet. De smaker også nydelig!

Beef & Ostrich Jercky, Teriyaki Flavor

 • Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg er skikkelig glad i tørket kjøttsnacks. Og denne er skikkelig god! Har hørt at det skal være spesielt godt til øl, men jeg drikker ikke øl så det kan jeg ikke bekrefte, haha. Det er mye god protein i disse, og i en pakke med to kjøttstykker er det 60 kalorier.
 • Dette er nydelige, sukkerfrie smørdrops. Jeg har alltid hatt så lyst å smake dem, men de er ofte utsolgt hos iHerb. Derfor har jeg nå begynt å bestille mange når de får dem inn. Utrolig godt å ta seg et drops når man får lyst på noe godt.

Fifty 50, Chocolate Chip Cookies

 • Dette er sjokoladekjeks som passer godt for folk som har diabetes og lignende sykdommer, men de inneholder likevel en del kalorier. Derfor passer de godt som lørdagskos! De smaker godt og om du spiser fire kjeks får du i deg 170 kalorier.

Frontier, Tacokrydder uten salt

 • Dette er blitt mitt nye favorittkrydder til fredagstacoen. Egentlig, når jeg tenker meg om, så bruker jeg det i omtrent all mat jeg lager, haha. Det er mildt, men samtidig gir det den gode, velkjente tacosmaken som alle elsker. Det beste av alt er at den er uten salt! Er det noe vi nordmenn ikke trenger mer av, så er det nettopp salt. Så dette krydderet anbefaler jeg på det sterkeste! Jeg pleier nå å kjøpe krydderet i store poser, her kan du gjøre det samme.

Harney & Sons, Chocolate Mint Tea

 • Dette er den beste teen jeg noen gang har smakt, i hele mitt liv. Den smaker som After Eight sjokolade! Jeg har denne som er i løsvekt, men du får den også i teposer. Jeg bare elsker den.

Heaven Mountain Goji Berries

 • Gojibær skal visst være den sunneste bærsorten som finnes på jorden. Uavhengig om det er sant eller ikke; gojibær er supergodt! Det smaker litt som en rosin, søt og krydret. Jeg bruker gojibær hver dag i frokostblandingen min. Jeg har pleid å kjøpe tørket gojibær på Rema 1000 helt til jeg ble tipset om denne av Peter. Den smaker så mye bedre enn den man får kjøpt i Norge, mye saftigere! Pluss at disse er 100 % naturlige, de man kjøper i Norge kan ofte være sprøytet full av gift. Det eneste som trekker ned er at de er så saftige at de klistrer seg veldig til hverandre. 100 kalorier per 28 gram.

Nesquik med sjokoladesmak, uten sukker

 • Dette er, som de fleste sikker vet, sjokoladepulver for å lage sjokolademelk. Denne utgaven er uten tilsatt sukker og det er 35 kalorier i to spiseskjeer med pulver. Jeg har prøvd pulveret både i kald og varm melk, og selvom den varme varianten absolutt er min favoritt så er den kalde heller slett ikke verst. Anbefales til alle som elsker sjokolademelk.

Organic Kandy Kale, Sea Salt Caramel

 • Grønnkål er i vinden som aldri før! Her i huset lager vi ofte grønnkålchips eller grønnkålsuppe. Her er det laget grønnkålgodis i juleversjon med smak av karamell, vanilje og havsalt. Raw, vegansk og glutenfritt. Og dessuten overraskende knallgodt! Skal garantert ha flere av disse, sunt og godt slår aldri feil. Eneste negative er at man får masse kål på tennene etterpå, haha. Ha tannpirker i nærheten.

Organic Kandy Kale, White Chocolate Peppermint

 • Det er ikke alle som liker peppermyntesmak i godis, men det gjør jeg! Og denne grønnkålgodisen er sånn sett midt i blinken for meg med både peppermynte og hvit sjokolade. Jeg ble veldig overrasket over hvor utrolig godt dette var, og det skal garantert kjøpes igjen.

PB2, Peanøttsmørpulver med sjokoladesmak

 • Dette var en stor oppdagelse for meg! Dette er pulver som man blander med vann, og wolla – du har peanøttsmør med sjokoladesmak. Du bruker to spiseskjeer med pulver og en spiseskje med vann, og det tilsvarer 45 kalorier. Farlig godt, spesielt som kos eller på banan.

Peanut Butter & Co, White Chocolate Wonderful

 • Liker du peanøttsmør? Vel, da vil du ELSKE denne. Må være noe av det beste jeg har smakt, som i noen gang. Pass deg bare, den har mange kalorier selvom den er sunn. Jeg tar meg en liten t-skje om dagen, klarer ikke la være.

Popchips, Søtpotetchips

 • Jeg elsker potetgull, og har virkelig fått opp øynene for å kunne spise potetgull på en sunnere måte. Denne søtpotetchipsen har mye mindre fett og kalorier enn vanlig potetgull, spesielt fordi de ikke er fritert. De er også glutenfri og vegansk laget. 120 kalorier per 28 gram. Smaken er skikkelig, skikkelig snadder. Søtpotetsmaken kommer virkelig godt frem og danner en unik søt- og saltsmak som jeg ikke har kjent maken til. Skulle gjerne ønsket en anelse mer krydder, men pytt! Skal garantert bestilles igjen!

Popchips, Cheddar & Sour Cream Potato Chips

 • Mere potetgull fra Popchips, som forøvrig har mange andre produkter jeg vil teste ut etterhvert. Her er det også, som i søtpotetchipsen, mye mindre fett enn i vanlig potetgull. Denne er også glutenfri og null transfett. 120 kalorier per 28 gram. Og smaken, dere, smaken! Jeg vet ikke hva jeg skal beskrive det som, en anelse ostepop? Jeg elsker cheddarost! Denne er farlig god, er en gjenganger her i huset.

Questbar, Cookies & Cream

 • Jeg har smakt en del Questbarer, og det er kun tre stykker jeg liker. Denne, og de to under. Her er det deilige biter av kjeks og krem, og den er god etter trening siden den har mye protein. Én bar inneholder 180 kalorier.

Questbar, Double Chocolate Chunk

 • En god bar som har en naturlig og god sjokoladesmak med sjokoladebiter i. 160 kalorier per bar, 1 gram sukker per bar og 20 gram protein per bar. God å ha i vesken når man er på farten.

Questbar, White Chocolate Raspberry

 • Dette er nok absolutt min favoritt blant Questbarene. Den smaker deilig av bringebær og hvit sjokolade. En vinner!

Simply Organic, All-Seasons Salt

 • Dette er et utrolig godt grillkrydder som man kan bruke på absolutt alt. Jeg synes det smaker mye bedre enn noe annet grillkrydder jeg har smakt, og det er også mye sunnere. Flasken som krydderet kommer i er også noe av det mest estetisk vakre jeg har sett innen krydderflasker, haha. Anbefales!

Simply Organic, Cinnamon

 • Mer krydder! Visste du at kanel som du kjøper i norske butikker ofte kan være giftig, spesielt i store mengder. Kanel innholder et stoff som heter kuramin, og du kan lese mer om dette hos Mattilsynet. Om du, som meg, bruker kanel hver dag kan det derfor lønne seg å invistere i økologisk kanel som har mye lavere innhold av kuramin. Dette kanelet smaker skikkelig godt!

Simply Organic, Garlic Powder

 • Jeg elsker krydder fra Simply Organic, og dette er intet unntak. Denne smaker skikkelig godt, ren hvitløkssmak. Perfekt i de aller fleste middagsretter, og et must på kjøkkenet. Du kan også kjøpe hvitløkspulver med salt eller løkpulver på iHerb.

St. Dalfour, grønn te med mangosmak

 • Det virker som om flere og flere får øynene opp for hvor bra grønn te er for kroppen, og det selges som aldri før. Denne teen ligger på bestselgerlisten til iHerb, og det er ikke uten grunn. Helt klart den beste grønne teen jeg har smakt. Og så billig!

St. Dalfour, Organic Strawberry Tea

 • Dette er en søt og kjempegod jordbærte. Billig er den også!

The Jelly Bean Planet, Jelly Beans

 • Seriøst, disse smaker akkurat som vanlige Jelly Beans! Og dette når de er tilsatt kun naturlige fargestoffer, ingen gelatin og ingen fettstoffer. Det er hele 30 (!) forskjellige smaker i boksen, og om du tar deg 37 stykker vil du kun få i deg 150 kalorier. Jeg elsker disse, og de kommer jeg garantert til å bestille igjen. Prøv også disse.

Walden Farms, Pancake Syrup

 • Vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i pannekaker! Og da kan jeg love dere at denne her kommer godt med. Med sine null kalorier og gode smak gjør den pannekaker til rene festmåltidet, spør du meg. Pass litt på når du heller fra den, det kommer mye ut om gangen.

Walden Farms, Thousand Island Dressing

 • Denne dressingen er helt genial. For det første er det omtrent ingen kalorier i den i det hele tatt, så den kan man bruke med god samvittighet. Samtidig smaker den skikkelig godt, akkurat som vanlig Thousand Island dressing som man får kjøpt her i Norge. Veldig god til salaten, om man trenger den ekstra piffen.

Walden Farms, Chocolate Syrup

 • Sjokoladesirup uten sukker og med null kalorier. Jeg bruker den på havregrøten, pannekaker og is (stivner på isen). Smaker godt til å være et produkt uten sukker og kalorier.

Yogi Tea, Green Tea Blueberry Slim Life

 • Dette er min favoritt for tiden, grønn te med nydelig blåbærsmak. Også er det så fint med små visdomsord på te-posene. Anbefaler virkelig denne.

Yummy Earth, Organisk fruktcnacks

 • Lyst på noe godt? Da er dette kanskje noe for deg! Dette er gelefrukt laget av 100 % fruktjuice. Geleen er myk, nesten som den smelter i munnen. Det er så utrolig godt! I en liten pakke er det 70 kalorier, perfekt som kos på kveldingen. Og dessuten får du i deg vitamin C.
Share:
Previous Post Next Post

Kanskje du også vil like...

3 Comments

 • Julie

  Takk – dette var en fin guide, særlig den delen med dine favoritter! :)

  15. september 2014 at 7:04 am Reply
 • Nye produkter fra iHerb |

  […] Jeg har prøvd mange nye produkter fra iHerb i det siste, og har fått noen nye favoritter. Det er helt genialt at man kan tjene poeng på iHerb, og få hjem produkter nesten helt gratis. Om du vil gjøre det samme kan du lese mer om hvordan på denne siden. Som dere ser går det mye i te for tiden! Om du vil vite hvordan du bestiller fra iHerb og mer om mine favoritter kan du lese dette innlegget. […]

  7. desember 2014 at 4:14 pm Reply
 • Min favoritt-te - Carolines Verden

  […] PS: Om du ikke har handlet på iHerb.com før så kan du sjekke innlegget mitt om iHerb her. […]

  11. mai 2015 at 2:20 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.