Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /customers/0/e/4/carolinesverden.com/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25

Film: «Boyhood»

4. september 2014

Om du bare skal se én film på kino i høst så retter jeg tomlene opp for «Boyhood». Det er, så vidt jeg vet, ingen andre like filmer i hele filmhistorien! «I «Boyhood» har regissøren Richard Linklater fulgt de samme skuespillerne gjennom en 12-års periode, fra 2002 til 2013. Resultatet er blitt en helt unik oppveksthistorie, som både er episk og intim der den gir oss innsikt i barndommens uskyldighet, hvordan familiebånd endrer seg og hva tidens tann gjør med oss alle. Med Ethan Hawke, Patricia Arquette og Ellar Coltrane i hovedrollene» (Filmweb, 2014). 

Dette er ikke en film som det skjer så mye i, samtidig som det skjer noe hele tiden. Dialogene er gode, morsomme og tankevekkende. Spesielt godt likte jeg noe som ble sagt på slutten av filmen; «det er ikke vi som må gripe øyeblikkene, det er øyeblikkene som giper oss«. For oss som vokste opp på 90-tallet er det mye som vil virke kjent, blant annet fascinasjonen for Harry Potter. «Boyhood» er en av de beste filmene jeg noen gang har sett, og jeg anbefaler dere alle å se den.

Se trailer her

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Ingvild

  Åå, takk for filmtips! :D Likte veldig godt den quoten om øyeblikk, aw. Sukk!

  5. september 2014 at 7:46 am Reply
 • im

  Den så jeg på onsdag. Veldig bra film! Så gøy at de har fulgt skuespillerne over så lang tid :D

  5. september 2014 at 8:48 am Reply
 • Hedda

  Åh, jeg har så lyst til å se den! Men tror ikke de viser den på kinoene rundt der jeg bor. :/

  6. september 2014 at 2:29 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.